göra levitra arbete ?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-11-30
Du kanske undrar om någon levitra faktiskt fungerar. När du är ute efter att öka den faktiska storleken på din penis , oavsett vad du har hört , är svaret ett rungande nej . Men om du pratar om andra förväntningar på effekten av en manlig förbättring piller kunde svaret mycket väl vara ja , allt beror på killen som tar dem

Betydelse

Oavsett om en manlig framhävande piller eller inte beror på vilken typ av slutresultatet du letar efter , eftersom termen har en ganska bred svepande kategorisering . I allmänhet kommer en manlig förstärkning piller användas för att behandla en sexuell dysfunktion eller impotens , men kan också tas i hopp om att utvidga en penis , förbättra sin sexuella förmåga ( uthållighet ) eller öka ens libido .

Identifiering

För det mesta , fungerar over-the-counter levitra inte , eller åtminstone inte gör vad de påstår att de ska göra. Med detta sagt finns det produkter på hyllorna som har fungerat för vissa män . I stort bör du konsultera en läkare när du letar efter en hane förbättring piller för att specifikt passa dina förväntningar och behov .

Funktion

I allmänhet själva roten funktionen av en manlig förstärkning piller-det kan vara receptbelagda eller över disk-är att öka blodflödet till penis . Men de flesta av läkemedel och växtbaserade ingredienser som utgör en viss tablett kan inte isolera detta specifika område , så kommer denna ökning av blodflödet påverka i stort sett hela kroppen .

Effekter

Med denna ökade blodflödet , vissa män kan uppleva något som kallas priapism , en ganska allvarligt medicinskt tillstånd , där en erektion kommer att pågå i timmar . Priapism kräver oftast operation för att ta penis tillbaka till en slakt tillstånd och tillståndet kan faktiskt förvärra eller skapa en dysfunktion i underlivet . Du kan också uppleva en negativ effekt på ditt hjärta , inklusive en ökning av blodtrycket samt öka potentialen av en hjärtattack i vissa män . Andra män har också klagat över en förlust i syn eller hörsel , oregelbundna hjärtslag och andnöd . Om du tar en manlig förstärkning piller och upplever något problematiska symptom , kontakta din läkare omedelbart.

Varning

I dagsläget reglerar Food and Drug Administration ( FDA ) inte eller standardisera over-the-counter manliga förbättring produkter , eftersom de flesta anses kosttillskott och inte en faktisk medicinering . Detta enkla faktum gör det ganska knepigt att faktiskt bestämmer någon av de potentiella risker eller biverkningar av dessa manliga förbättring behandlingar . För ett visst läkemedel eller komplement till anses vara effektiv , skulle en opartisk undersökning måste slutföras , vilket innebär inte en levereras av företaget självt. Vid denna tid har de flesta over-the-counter manliga förbättring produkter inte gått igenom den här sortens tunga kontroll , vilket gör det näst intill omöjligt för någon att intyga att deras effekt eller säkerhet .

Previous:nothing Next:vad är den patogen av klamydia ?

Relaterade artiklar


 • hur man kan öka kvinnors sexlust
 • om vanliga std myter
 • hur har tvillingflickor
 • göra levitra arbete ?
 • hur man bestämmer orsak till infertilitet
 • hur man ska hjälpa en vän som har blivit våldtagen
 • hur man använder p-piller
 • hur man använder sterilisering som en metod för födelsekontroll
 • Hur impotens rökning orsakar ?
 • hur man får behandling för inflammation i lilla bäckenet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com