kan du ta Enzyte två gånger dagligen ?

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-11-29
Enzyte är en helt naturlig manlig förstärkning tablett som tillverkas av Berkeley Premium Nutraceuticals . Detta tillägg skapades för att hjälpa män att uppnå och bibehålla längre , hårdare erektioner . Det är en komplex blandning av örter och andra naturliga ingredienser som annonseras för att hjälpa män att upprätthålla en hög nivå av sexuell prestanda och potens . Enzyte har varit en av de bäst säljande manliga tillbehör tillskott för de senaste fem åren , trots en uppsjö av rättsliga frågor över dess effektivitet

Betydelse

Erektil dysfunktion är ett problem för tusentals män över hela världen. Enzyte har marknadsförts som en helt naturlig manliga tillbehör piller vidtas för att öka sexuell aktivitet. P-piller är ett mycket potent blandning av örter , och föreskrivna att tas en gång per dag . Ingredienserna i Enzyte öka blodflödet att uppmuntra till bättre sexuell förmåga , men tar mer än ett piller per dag kan vara farliga .

Funktion

Enzyte verk av dialiating kapillärerna och ökar blodflödet i hela kroppen . Detta tillägg hjälper några män att uppnå och bibehålla starkare erektioner och utföra tillfredsställande under sexuella aktiviteter. Kombinationen av örter och andra naturliga ingredienser i Enzyte marknadsförs för att stimulera kroppen och uppmuntra mer naturlig sexuell aktivitet , även om inga tester har någonsin bevisat dess användbarhet. Enzyte tas dagligen , precis som man skulle ta ett multivitaminpreparat . Detta tillägg är producerad i tablettform , vilket gör det mycket praktiskt att ta , även på språng.

Funktioner

Mer än 3 miljoner män har använt Enzyte att upprätthålla ett mer normalt sexliv . Kombinationen av ingredienserna i Enzyte inte bara att öka blodflödet , men påstås öka uthållighet och total sexuell potens . Ginkgo biloba och koreanska Röd Ginseng är indicerad för att öka blodflödet , medan Horny Goat Weed är tänkt att öka uthållighet , spermieproduktionen och libido . Dessa ingredienser är extremt potent och som överstiger den rekommenderade dosen rekommenderas inte.

Överväganden

Enzyte är ett supplement som aldrig har visat sig förbättra sexuell aktivitet. Tillverkaren anger att Enzyte hjälper till att öka penis storlek och förlänga sexuell uthållighet , men dessa påståenden har aldrig kunnat styrkas . Tillverkarna av Enzyte har ändrat produktens fordringar under de senaste månaderna , efter en rad stämningar ifrågasätta produktens effektivitet . Enzyte säljs fortfarande i sin ursprungliga form , även om tillverkaren har tagit bort påståendet att det kommer att fungera för alla .

Varning

Det är inte rekommenderat att överskrida Enzyte rekommenderade dosen av ett piller per dag . Det ökade blodflödet kan öka risken för allvarlig blödning om en olycka inträffar . Örter i Enzyte kan också blodförtunnande , vilket kan orsaka en dramatisk sänkning av blodtrycket för vissa människor. Enzyte är speciellt utformad för att vara säkert att ta en gång per dag , så än att doseringen bör ske med yttersta försiktighet och under en läkares klocka .

Previous:nothing Next:Hur lång tid tar Enzyte att arbeta ?

Relaterade artiklar


 • hur man köper en läderpiska
 • Hur man vet om du är gravid när du har en oregelbunden period
 • om könssjukdomar
 • hur de ska följa nakenhet etikett på ett spa
 • biverkningar av att stoppa orto EVRA
 • hur påverka könsval
 • Hur du använder Nipple Clamps under träldom
 • om spermabanker givare
 • hur man öva ratisundara position
 • hur man gör smaksatt massageolja
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com