manlig förbättring pump

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-11-04

Delar av en Male Enhancement Pump

En manlig förbättring pump är en enkel mekanisk anordning särskilt utformat för att skapa ett vakuum . Ett avlångt cylindern är öppen i ena änden och förseglats på den andra med en gummi ärm. Detta fodral är utrustad med en säkerhetsventil. En slang ansluts till ventil och en pump . Mekanismen kan tas isär för rengöring och förvaring .

Male Enhancement Pump placering

En man som är delvis upphetsad kommer att placera cylindern del av den manliga förbättringen pumpen ( även känd som en penis pump eller vakuum erektion enhet ) över hans penis . Passformen ska vara ganska ombonad, men det borde inte vara smärtsamt hårt .

Attached Sugpump

När flaskan är korrekt placerad över penis , mannen kommer nu att använda pumpen som är ansluten till cylinder och pump ut luften , vilket skapar ett vakuum i cylindern . Detta vakuum leder till en senare ökning av blodflödet till penis , och resultatet är ett tillfälligt hållbar erektion . Pumpning behöver göras gradvis för att undvika skador på penis . Sådana skador kan uppstå om man pumpar hårdare och längre än nödvändigt. Det kan också hända om han inte inser att han redan har uppnått målet för de pumpande .

andra tankar

Redan som manliga tillbehör pumpar kan användas under förspelet med ett par eller under onani , de ansågs faktiskt är nödvändigt för sexuellt aktiva män som lider av erektil dysfunktion ( ED ). Tillgången på Viagra har minskat efterfrågan på penis pumpar som används för medicinska ändamål. Eftersom medicinska myndigheterna-såsom Mayo Clinic ( en länk har lämnats i avsnittet Resurser )-har varnat för upprepad användning av manliga förbättring pumpar på grund av vävnadsskada de orsakar .

Tillfälliga

Internet Marketing har sålt manliga tillbehör pumpar som penisförstoring enheter . Det är viktigt att förstå att dessa enheter inte fungerar för detta ändamål. De är bara nyttigt-tillfälligt-för en man med ED som vill uppnå en erektion . Ingen mängd av pumpning kommer att öka längden på manlig medlem , utan det finns en god chans att överanvändning av enheten leder till allvarliga hälsoproblem.

Previous:nothing Next:hur man extraherar yohimbe

Relaterade artiklar


 • hur man kan jämföra p-piller
 • hur man använder p-piller
 • Hur man blir bekväm med nakenhet
 • om att älska
 • hur kön böja
 • hur man gör bröst ser större
 • vad är en dmd examen ?
 • hur man bli gravid efter Depo Provera
 • För fertilitet piller via mail
 • typer av p-piller
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com