om afrodisiakum potions

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-11-08
Sökandet efter den perfekta afrodisiakum har varit föremål för människans önskan sedan urminnes tider. Ordet kommer från Afrodite , den antika kärlekens gudinna . Ett afrodisiakum är något att äta eller doft som är tänkt att öka sexuell lust och begär. Potions för att ingjuta lust har skapats under tusentals år och fortsätter att sökas ut i dag . Det finns en viss oenighet om säkerhet och effektivitet brygder som påstås vara ett effektivt sätt att öka viljan

Historia

Under antiken var den bästa afrodisiakum helt enkelt kroppslukt . Som motbjudande det än kan verka för oss i dag , det fungerade . Sexuell lust är nära förknippad med luktsinne och kan stimuleras via aromatiska tinkturer och potions . Cleopatra var känd för att använda opiater och parfymer blandas i bära fett att väcka män .
romarna säljs afrodisiaka i forumet och på gatorna . Dessa formler gjordes från en mängd olika ingredienser , inklusive sanguus mentruss ( menstruationsblod ) , sjöstjärnor , torkad benmärg och suger fisk . De var tänkt att få intensiv sexuell lust och öka känsligheten .
romarna trodde också att dofter stimuleras sexuell upphetsning och tillämpas parfym tre gånger om dagen .
Under medeltiden var drickbart guld, som sålts som ett afrodisiakum. Denna dryck innehöll spår av guld och ansågs orsaka upphetsning .
Folk i uppdrag att konsumera mandel och kärnor av pinjeträd blandas i ett glas av tunga honung innan pension .
År 1882 den första kommersiella parfymen delades ut . Den var avsedd för män och man trodde att attrahera kvinnor.
År 1986 feromoner blev tillgängliga som tillsatser till parfymer . Feromoner är naturliga kemikalier som avges från djur att attrahera en partner .

Funktioner

Mat och dryck har länge haft en framträdande roll i sexuell attraktion och har varit grunden för många afrodisiakum potions eller blandningar. E-vitamin , ostron och ginseng är en vanlig uppfattning att öka den sexuella prestanda eller för att stimulera upphetsning .
Många naturläkemedel förpackas och säljs med påståenden om afrodisiakum egenskaper .
Vissa essens oljor som jasmin , patchouli och sandelträ tros att aktivera luktsinnet och öka viljan .

Effekter

Många rapporterar att afrodisiaka är ett effektivt medel för att öka lusten och förbättra prestanda och lätt ta del av växtbaserade hopkok utformats av detta skäl . Obekräftade uppgifter tyder på att vissa livsmedel eller dofter verkligen göra förhöja upplevelsen , men det finns lite forskning för att underbygga många av fordringar.

Överväganden

De största afrodisiakum kan det mänskliga sinnet. När man uppfattar eller förväntar sig en dryck eller hopkok att producera konkreta resultat , det gör det ofta . Detta moln frågan om huruvida ett visst ämne faktiskt åstadkommer det önskade svaret . Studier där motivet inte är medveten om de påståenden kan ge viss insikt om huruvida ett ämne har afrodisiakum egenskaper .

Varning

Herbal hopkok kan innehålla olika örter som inte har godkänts som livsmedel . Örter är inte reglerade av FDA . Alla påståenden om deras afrodisiakum egenskaper har ännu inte verifierats och kan ha någon grund . Vissa örter är skadliga för den mänskliga kroppen och bör inte tas utan råd från läkare eller sjuksköterska. Örter kan störa med medicinering och många kan vara riskabelt blodtrycksstegring eller förvärra andra villkor . Tidskrävande växtbaserade kosttillskott som påstår sig vara ett afrodisiakum kommer med några hälsorisker .

Previous:nothing Next:om bröst ömhet efter klimakteriet

Relaterade artiklar


 • hur banken spermier
 • fördelar och nackdelar med preventivmedel
 • hur man handskas med NuvaRing biverkningar
 • hur man använder Karma Sutra positioner
 • hur man använder Kegel övningarna
 • hur man hanterar en mognande kropp
 • hur man kan öka manliga uthållighet
 • hur man massera G-punkten
 • hur man ska leva ett liv i celibat
 • hur man kan öka fertiliteten med massage
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com