om den manliga G-punkten

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-11-03
Processen för prostata mjölkning , annars känd som stimulerar den manliga G-punkten , är en som potentiellt kan leda till den ultimata manliga orgasmen . Att veta var man kan hitta den manliga G-punkten och korrekt stimulera det är nycklarna till att locka de mest elektrifierande sexuella erfarenheter man kunde ha . Men det är ett ämne som sällan har behandlats tills helt nyligen av den enkla anledningen att många skäms för att ens prata om det

. Historia

Termen "G-spot " var uppkallad efter en tysk läkare vid namn Ernst Grafenberg , mannen som upptäckte den och skrev om dess existens både män och kvinnor. Det var 1882 som ämnet blev populär när en bok med titeln " G- Spot " släpptes . Sigmund Freud hävdade att det inte fanns och konstaterade att ingen annan form av orgasm kunde fås annat än genom " vanliga " samlag .

Betydelse

Den manliga G-punkten , en gång låg och korrekt stimuleras , ger män med en orgasm mer kraftfull än de har upplevt med regelbundna samlag . Prostata mjölkning kan hanen att uppleva multipla orgasmer, orgasmer som är längre varaktighet och förmåga att ejakulera utan att bli sexuellt upphetsad förväg . Det har hävdats att kraften i orgasmen kan ökas genom att så mycket som 400 procent och att varaktigheten av orgasmen kan pågå upp till 5 minuter .

Funktion

Den manliga G-punkten kan användas för att förhöja samlag eller som en form av onani . Den manliga G-punkten är egentligen en mans prostata , den körtel som producerar sperma . Den ligger under urinblåsan och framför ändtarmen , det är en bula ungefär lika stor som en kastanj . Det är också kallad " den må bra körtel " eftersom en gång stimuleras ger det en så kallad en hel kropp orgasm .

Identifiering

Du hittar den manliga G-punkten , är det bäst att ligga ner med fötterna upp och benen brett isär . Om du försöker hitta det själv , kan det vara bra att placera något under din botten , vilket gör det lättare att nå mellangården . Om det är första gången du försöker detta , gå långsamt och använda glidmedel . Se till att sfinkter ( muskeln som styr utsläpp av avföring ) , är avslappnad . Försiktigt in ett finger i din anus och sond långsamt . Du kommer att veta att du har kommit till prostatakörteln när du stöter på kastanjen storlek bula som är ungefär 2 inches inåt .

Överväganden

Innan du eller din partner börjar prostata mjölkning , är det bäst att få avslappnad som möjligt. Ibland tar en varm dusch i förväg kommer att hjälpa till med detta. Hjälp av ett finger är det bästa sättet att hitta och ge stimulans till G-punkten om du är nybörjare , men det finns sexuella enheter som kan förbättra din upplevelse också . Det finns också olika tekniker som kan användas . Med din partner utföra oralsex samtidigt som den stimulerar din g-punkten är ett alternativ.

Missuppfattningar

Det har varit så mycket spekulationer om att det var konstigt och pervers för män att hitta sin egen G-punkten att många män har inte talade om eller försök till det . Den Faktum är att prostata mjölkning är så normala som vanliga samlag , det är inte perverst , inte bara för homosexuella män , och det gör inte ett konstigt för att njuta av glädjen i samband med det . Det är en mycket kraftfull sexuell körtel som kan leda till intensivare orgasmer , och det är helt normalt att experimentera med det.

Varning

Det finns vissa risker med prostata mjölkning om den inte utförs korrekt . Tillämpa för mycket press på prostatakörteln kan leda till allvarliga hygienkrav som Fourniers , hemorrhoidal problem , blodförgiftning och överföra prostatacancer till olika delar av kroppen . Mängden rekommenderade trycket på G -punkten är jämförbar med mängden tryck du skulle använda för att gnugga sig i ögonen med .

Previous:nothing Next:hur man kan öka sädesvätska

Relaterade artiklar


 • hur bli gravid naturligt
 • hur man använder skydd när du 69
 • hur man får rakare tänder utan tandställning
 • hur man kan undvika att få HPV
 • Hur man blir bekväm med nakenhet
 • hur man hittar kändis nakenhet
 • hur man hittar en mans g spot
 • Hur du använder Nipple Clamps under träldom
 • hur man gör afrodisiakum potions
 • hur de ska hålla sig nykter fram till äktenskapet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com