om ont i testiklarna efter onani

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-11-08
Testikel smärta kan ibland förekomma efter utlösning , och även efter onani . Detta kan bero på en mängd olika orsaker , och i många fall är inte allvarliga och kommer att gå iväg på egen hand

Identification

utlösning är den process av sperma släpps från penis , ofta åtföljt av orgasm . Ejakulation har två faser: utsläpp och utlösning korrekt . Spermierna passerar genom ejakulation ledningar och blandar sig med vätskor från körtlar för att bilda sperma , som passerar genom urinröret under ejakulation korrekt . Under utlösning korrekt , det bulbospongiosus muskel kontrakt rytmiskt .

Identifiering

Smärta efter onani är oroande , men ofta inte är allvarlig. Smärtan i allmänhet inte leder från testiklarna utan från sammandragning av bulbospongiosus muskel som kan spasm under utlösning . Smärta från denna typ av spasm kommer manifesteras under utlösning och kan pågå under en kort tid innan avta .

Överväganden

Ofta denna typ av smärta kan orsakas av att onanera för ofta . Upprepade utlösningar under en kort tid kan orsaka bulbospongiosus till kramp , precis som andra muskler . Andra faror för upprepade onani inkluderar skav och hudskador , liksom risken för skador i bindväven i penis .

Förebyggande /Lösning

Ett sätt att lindra denna typ av spasm och kramper är för att öka blodflödet till den drabbade muskeln . Muskler kramp och kramp på grund av brist på syre , vilket ökar blodflödet kan lindra det . Något så enkelt som sover med benen isär kan hjälpa flöde öka blod och kan lindra efter masturbatory smärta .

Varning

Om smärtan kvarstår under en längre tid , är det nödvändigt att träffa en läkare . Dessutom med någon form av smärta i testiklarna , det finns alltid en oro för att det är en cancersvulst av något slag . Någon form av hård knöl , särskilt om den förekommer i testiklarna området kan vara ett symtom och bör undersökas av en professionell .

Previous:nothing Next:om äggdonator profiler

Relaterade artiklar


 • hur man fixar erektil dysfunktion
 • hur man ökar fertiliteten med örter
 • hur man gör afrodisiakum drycker
 • hur man kan slå erektil dysfunktion
 • hur man avgör om ett barn är transpersoner
 • hur man väljer att få steriliseras
 • hur platsen tecken på klimakteriet
 • manlig förbättring patchar
 • hur man ska behandla dyspareuni
 • hur platsen symptom på hypogonadism
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com