som kondomer är bäst för stimulering ?

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-11-14
Kondomer är oftast köps för att användas som preventivmedel och som säker sex verktyg . Under senare år har dock kondom tillverkare försökt att öka försäljningen av produkten genom att lägga stimulera element till sina kondomer . Den exakta karaktären av dessa stimulerande inslag varierar från produkt till produkt , men de flesta ledande tillverkarna göra kondomer att skapa ytterligare stimulans under samlag

. Potentiella

Även här artikeln kommer att försöka diskutera alla relevanta kondom produkter som finns idag , det finns många nya produkter ständigt presenterades på marknaden . En nyckel till att finna den kondom som ger optimal stimulering är att inte fastna i gamla hjulspår och ovilliga att prova nya modeller . Även om du hittar en kondom som ger dig nästan perfekta stimulans , fortfarande försöka experimentera med nya produkter för att se till att du inte har missat något nytt som fungerar allt bättre för dig och din partner .

Överväganden

Det är omöjligt att slutgiltigt ange vilka märke eller typ av kondom är det bästa i form av stimulans . Detta beror på det faktum att olika människor kommer att hitta vissa typer av stimulering mer tillfredsställande än andra . Personliga smak , är trots allt ett av kännetecknen för sexuell tillfredsställelse. Dessutom finns det absolut ingen vetenskaplig metod för att bestämma vilka kondomer är överlägsen i något så subjektivt som " stimulans . " Istället för att namnge en " bästa ", då kommer vi att utveckla olika typer av kondomer och hur det är att de ger stimulans till sina användare. För varje person att ta reda på vilka kondom de föredrar , är den bästa metoden enkla experiment .

Typer

Några kondomer är dubbdäck ( innehåller små nubs av latex på utsidan ) och är avsedda att behaga den kvinnliga partnern vid vaginal samlag . Räfflad kondomer har små upphöjda portioner cirklande kondomen och är avsedda att ge extra känsla för båda parter . Andra kondomer som görs för att öka den sexuella erfarenheter finns smaksatt eller smord kondomer , extremt tunna sådana, glöd-i- mörka modeller , kondomer med stimulerande smörjmedel ( uppvärmning smörjmedel , till exempel ) , sådana med extremt uppsvällda huvuden , och de med ytterligare latex la att stimulera vissa områden . Sådana kondomer till stor del tillverkas och säljs av alla större kondom tillverkare : Trojan , livsstilar och Durex .

Expert Insight

Oavsett exakt hur varje kondom ger sexuell stimulering , det enda sättet för en individ att faktiskt avgöra om de vill kondom sort att prova det . Den bär också nämna att vissa sorter av kondomer som är avsedda för stimulering är inte lika effektiva som preventivmedel på grund av ökad risk för att riva eller bryta på grund av ökad friktion . I sådana fall , de som litar på att kondom som ett sätt att förhindra graviditet bör använda en säkerhetskopia preventivmetod .

Fördelar

Det mest lockande skäl att inte använda kondom för säker sex är den uppfattade bristen på inblandade sensation . Om sex med kondom är lika behaglig som sex utan det, men så kommer människor att vara mycket mer benägna att använda en . Det är fördelen att kondomer som är avsedda att ge stimulans till den kvinnliga partnern kan tillåta kvinnor som normalt inte har möjlighet att orgasm under vaginala samlag att göra det .

Previous:nothing Next:när du ska ta Enzyte

Relaterade artiklar


 • hur man kan hantera vanmakt
 • hur man använder NuvaRing för födelsekontroll
 • orto EVRA biverkningar
 • Hur man blir bekväm med nakenhet
 • biverkningar av Plan B akuta preventivmedel
 • om vanliga std myter
 • hur man klara sig bra i en 69
 • hur man undviker att bli smittade med hiv
 • hur ska kissable
 • hur man väljer nudist resort för alternativa livsstilar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com