vad är Enzyte ?

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-11-25
Varje man som är nervös över en upplevd brist på sexuell lust och funktion har inte gömma huvudet under täcket . Han kan i stället försöka Enzyte , en allmänt tillgänglig och används komplettera han kan köpa över disk på drogen butiker eller på nätet . Medan många vittnesmål stödja användningen av tillägget , inte många varningar fäst vid den . Så även om det inte fungerar , det är inte troligt att skada någon ( eller så att dess anhängare säga )

Du behöver : .
Doctor
Blodprov.

Funktion

Enligt bolagets hemsida , fungerar Enzyte som en sexuell förstärkare för män , att stimulera och upprätthålla blodflödet till manliga bihang . ( se Resurser . ) Som med många kosttillskott , måste Enzyte byggas upp i systemet . En tablett tas dagligen rutinmässigt kost tillskott. Enzyte sägs startar vanligtvis fungerar optimalt efter cirka 90 dagars användning.

Identifiering

De viktigaste ingredienserna i en tablett Enzyte är niacin och zink , med 30 mg varje ingår . Nästa är upp 4mg av koppar , följt av 541mg av en egen blandning . Denna blandning innehåller ett antal utdrag , som koreanska röd ginseng , tall , Ginkgo biloba , Tribulius terrestris , Muira Pauma och ( kanske träffande ) Horny Goat Weed . Andra blanda ingredienser är blommor pollen , Saw Palmetto , L-arginin HCI , maca , octacosanol och Avena sativa .

Överväganden

Enzyte bör endast användas efter ett besök hos läkaren har uteslutit något större problem som kan bidrar till sexuell dysfunktion. Användarna behöver inte vara äldre , men kan vara så unga som i 30-årsåldern eller 40-årsåldern , så länge de berörs de inte har samma sexualdrift eller uthållighet de gjorde på topp i 20-årsåldern . Tillverkarna säger Enzyte kan också vara bra för män som är nervös, har dåligt självförtroende eller upplever något sexuell dysfunktion.

Missuppfattningar

Enzyte är inte en mirakelkur för någon som upplever djupt rotad eller psykiska sexuella problem . Det är vad psykiatriker är till för. Inte heller kommer Enzyte öka den faktiska storleken på eventuella organ , växa hår på en mans bröst eller förvandla en vanlig Joe till en lockande Casanova . Enzyte är en långsiktig investering , inte ett piller dök strax innan en het dejt eller i hopp om att orsaka en omedelbar attraktion eller upphetsning .

Varning

Trots sin officiella webbplats rapporterar att Enzyte inte har visats att antingen förvärra existerande hälsoproblem eller skapa nya , ingen varning det att folk med hälsofrågor rådfråga en läkare innan du använder läkemedlet . De flesta av ingredienserna verkar ganska ofarliga , men de kunde ändå utlösa en dålig reaktion . De med högt blodtryck eller andra kroniska sjukdomar bör vara särskilt försiktig när man tar någon typ av drog . Sajten varnar också att inte ta Enzyte på fastande mage , eftersom det inte kommer att absorberas ordentligt .

Previous:nothing Next:kan en person få genitala vårtor från en toalettsits ?

Relaterade artiklar


 • om födelsekontroll
 • hur man öva seesawing position
 • hur man gör Enzyte arbeta snabbare
 • Hur man vet om man är gay
 • fördelar och nackdelar med preventivmedel
 • hur påverka könsval
 • hur man använder en spiral
 • hur man berättar för andra att du har en std
 • Vad är kondomer gjorda av ?
 • hur man väljer bondage videor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com