vad är utdrag yohimbe ?

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-11-11
Yohimbe ( Pausinystalia Yohimbe ) är från ett träd hemma i västra Afrika som traditionellt används som ett afrodisiakum . Modern användning är som komplement för erektil dysfunktion . Känd även som Yohimbe bark innehåller den aktiva kemisk förening , Yohimbine .
Finns som te , i kapslar , tabletter eller som en alkohol-baserad tinktur , finns det tillgängligt på nätet och i de flesta hälsokostbutiker.
National Institutes of Health ( NIH ) ger en online faktablad om yohimbe och varnar användare att rådgöra med sin läkare innan du använder .
Enligt NIH en standardiserad form av Yohimbe , Yohimbe hydroklorid , finns som ett receptbelagt läkemedel för erektil dysfunktion

Identification

Yohimbe ( Pausinystalia Yohimbe ) är från barken av Yohimbe träd som växer i västra Afrika . Den finns i USA i kapslar, tabletter, som te och tinktur .
på recept är det även som yohimbe hydroklorid . Det är föreskriven för erektil dysfunktion.

Funktioner

Det finns rapporter om att Yohimbe har använts vid behandling av posttraumatiskt stressyndrom (PTSD ) för att hjälpa en enskild minns traumatiska händelser .
Yohimbe har också använts för behandling av kvinnlig hyposexual sjukdom och att hjälpa dem som upplever minskad sexlust som ett resultat av att använda SSRI antidepressiva .
Yohimbe används allmänt för att öka den sexuella lusten och i form av Yohimbe hydroklorid , som ett botemedel mot erektil dysfunktion.

Fördelar

Det finns rapporter om att Yohimbe kan fungera som dämpa serotonin receptorer i kroppen , vilket resulterar i vasodilatation ( blodkroppar dilating ) , glatt muskulatur och allmän upphetsning .
Det finns också anekdotiska rapporter om att hjälpa idrottsmän som kroppsbyggare för att minska kroppsfett nivåer .

Överväganden

NIH anges att Food and Drug Administration ( FDA ) har behörighet över näringstillskott. Som med alla tillskott, kan de faktiska yohimbe variera per varje märke av tillägg .
NIH säger att vissa kosttillskott märkas Yohimbe , kan i själva verket innehåller mycket lite Yohimbine , aktiv kemisk förening . De standardiserade form av Yohimbe , Yohimbe hydroklorid är tillgängliga genom recept .

Varning

NIH varnar konsumenterna att inte använda Yohimbe eller Yohimbe hydroklorid om de har högt blodtryck , ta mediciner för samma eller om de tar tricykliska antidepressiva eller MAO-hämmare .
Inga kliniska studier har utförts på Yohimbe eller Yohimbe hydrochloride och NIH säger nej hälsofördelar ännu inte har fastställts för någon ört formel .
Enligt Mayo Clinic, personer med hjärt -, lever- eller psykologiska tillstånd bör inte använda yohimbe. Reported biverkningar inkluderar yrsel , högt blodtryck , rodnad , sömnlöshet och en snabb puls .

Previous:nothing Next:om spermier

Relaterade artiklar


 • hur man får gravid med bundna rör
 • hur kartlägga ägglossningen cykler
 • hur man använder Leas sköld för födelsekontroll
 • biverkningar av Mirena preventivmedel
 • hur man blir en präst
 • hur platsen tecken på klimakteriet
 • hur att komma ut som hbt-
 • hur man väljer avhållsamhet
 • hur man bli gravid efter piller
 • hur man gör Kegel övningar för en kvinna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com