göra känslor påverkar erektil dysfunktion ?

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-12-04

ED i korthet

Erektil dysfunktion är ett vanligt förekommande hos män i alla åldrar . Det kan vara en sällan förekommande händelse , eller en vanlig händelse som sätter en allvarlig buckla i mannens sexliv . Orsakerna bakom ED kan variera från individ till individ. Det är allmänt känt att både åldrande och alkoholkonsumtion avser ökad förekomst av ED , men när båda dessa orsaker kan uteslutas , är källan till problemet ofta emotionella i naturen .

känslor om Self

låg självkänsla och depression är två av de vanligaste emotionella tillstånd som kan orsaka ED . Ett av symptomen på depression är anhedoni , förlusten av njutning i tidigare haft verksamhet . Dessa kan bestå av fritidsintressen, sociala aktiviteter , och kön . Depression är också märkt av störningar i verkställande funktion , eller våra mest grundläggande behov. Dessa inkluderar att äta, sova och sex . Om en man känner illa om sig själv , kan det vara svårt att få intim med en annan person .

känslor partner

I vissa fall finns det en brist på samband och /eller attraktion till en partner som är den primära orsaken till ED . Oftare finns det dock problemen i relationen som orsakar problem i sovrummet . Konstant slåss , kan brist på uppskattning och förtroende frågor lägga alla sordin på ett par sexliv . Många män upplever prestationsångest , särskilt i en ny relation. Känslor av nervositet , rädsla för att inte behaga partnern och rädsla för att inte mäta upp till tidigare partners kan orsaka många män att drabbas av en släng med ED .

känslor om livet i allmänhet

Även om man inte är deprimerad , i en orolig relation eller osäkert om hans färdigheter i sovrummet , kan ED återkommer när andra aspekter av livet i vägen . Allmän ångest och oro över vardagliga saker som arbete , personliga konflikter och pengar kan ibland overwhlem en man till den punkt där sex är långt från hans sinne . Stora förändringar i livet ett sådant arbete förändring , skilsmässa , flytta eller död av en nära anhörig kan ha samma effekt .

känslor om sex

Ibland är den viktigaste frågan attityder om sex . En man kan ha fått lära sig att hans kropp är smutsig eller att kön är en omoralisk och olaglig verksamhet . För dessa människor är kön oupplösligt förenad med känslor av skuld , vilket är föga upphetsande . För en del män dessa attityder kommit ut senare i livet , t. ex. när de har barn . Vissa män har svårt att se sina fruar som sexuella varelser när de blir mödrar . Det är inte nödvändigtvis att de inte längre attraheras av deras hustrur , i deras ögon det bara verkar fel att göra något så smutsigt med mor till deras barn . I andra fall är män som handlar om förfluten sexuella övergrepp, eller andra negativa tidiga sexuella erfarenheter.

Fastställande av problem

Att lära om problemet på egen hand och hålla öppen kommunikation med din partner är en mycket viktig del av inför ED , kan bara en utbildad professionell hjälp du hantera problemet på ett effektivt sätt . Först ett besök på din vanliga läkare är för att utesluta allmänna medicinska frågor som kan vara orsaken till ED . Nästa , beställa tid hos en licensierad äktenskap och familj terapeut . Han kan formulera en behandlingsplan som innehåller läkemedel , terapi eller en kombination av båda.

Previous:nothing Next:Vilka är de 10 afrodisiaka ?

Relaterade artiklar


 • Hur man blir en dominatrix
 • vad är den patogen av klamydia ?
 • Hur uppstår en erektion ?
 • hur man blir en präst
 • hur man köper kondomer diskret
 • varningar om lumineers
 • hur komma ut som läkare
 • hur man hittar gratis testning av hiv / aids center i Chicago
 • hur kön böja
 • om könsspecifika befruktningen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com