hur mycket kostar orto EVRA kosta ?

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-12-14
Tack vare det antal preventivmedel som finns på marknaden , kan kvinnor nu välja från en mängd olika format preventivmedel . Det finns faktiskt så många olika produkter nu tillgängliga att praktiskt taget en kvinna kan hitta henne perfekt metod . Även om p-piller är fortfarande den vanligaste formen av preventivmedel , många kvinnor föredrar att använda preventivmedel plåster orto EVRA

Historia

utvecklades 2002 , var Ortho EVRA avsedd för kvinnor som inte känner att en daglig p-piller var rätt för dem . I ett försök att locka dessa typer av kvinnor , ville läkemedelsföretagen att skapa en preventivmetod som var lika effektivt som p-piller . Men denna en inte kräva en daglig tablett . De beslutade om en patch metod som-när den tillämpas direkt på huden-. fungerade på samma sätt som p-piller

Funktion

Med samma typ av hormoner som p-piller , släpper Ortho EVRA plåstret en kombination av progestin och östrogen hormoner som hindrar ägglossningen . Till skillnad från p-piller , är dock Ortho EVRA plåster avsett för utvärtes bruk. Vanligtvis bärs på överarmen, övre delen av bålen eller buken , är plåstret effektivt för en hel vecka . Efter en vecka kan den ersättas med en ny .

Överväganden

Även orto EVRA ger samma graden av effektivitet som p-piller tenderar att produkten ska kosta ganska lite mer än genomsnittet varumärket av preventivmedel piller . Eftersom en generisk variant av Ortho EVRA är ännu inte tillgänglig, kan det kosta 30 till 40 dollar per månad ( exklusive krävs läkarundersökning ) . Dessutom kan vissa försäkringsbolag " recept planer inte täcker användningen av Ortho EVRA .

Effekter

Eftersom orto EVRA levererar hormoner direkt i blodflödet , är hur din kropp bearbetar dem mycket olika . Som ett resultat , är kvinnor som använder Ortho EVRA utsätts för cirka 60 procent mer östrogen än kvinnor som använder p-piller .

Varning

Tack vare ökad östrogen nivåer, kvinnor som använder Ortho EVRA är mer benägna att få 10 till 30 pounds medan du använder plåstret . Av denna anledning rekommenderas att kvinnor över 198 pounds inte använda Ortho EVRA . Dessutom kan Ortho EVRA öka symtom som illamående , uppkördhet , hudirritation och huvudvärk .

Previous:nothing Next:biverkningar för att byta preventivmedel med en sen period

Relaterade artiklar


 • hur ska mindre perversa
 • hur man väljer avhållsamhet
 • kompetens för att väga riskerna med att använda Leas sköld
 • hur man gör bröst ser större
 • biverkningar av p-piller
 • hur man undviker att bli smittade med hiv
 • hur man får en spiral
 • hur man kan vara bäst på att kyssas
 • hur man bli gravid efter en vasektomi
 • hur man kan förebygga sekundär infertilitet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com