om kvinnobröst stimulering & vaginal smörjning

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-21
Sexuella förspel är helt möjligen den viktigaste aspekten av kön . Det finns många som är beroende av den för antingen upphetsning eller för förbättring av upphetsning . För kvinnor ger smekningar på sina bröst och bröstvårtor stimulans de behöver för att öka upphetsning , vilket i sin tur leder till vaginal smörjning behövs för att njuta av samlag

Betydelse

Syftet med en kvinnas bröst expanderar bortom utfodring sitt nyfödda barn. För många kvinnor , deras bröst och bröstvårtor är att må bra knappar , erogena zoner att vid beröring eller smekte , stimulera hennes sexuell upphetsning. En artikel som skrevs av Dr Roy Levin och Dr Cindy Meston för "Journal of Sexual Medicine säger att 82 procent av kvinnorna åberopat bröstvårtan stimulans för att orsaka eller öka sin sexuella lust . Med ökad sexuell lust , tar smörjning av vagina plats , som behövs inte bara för att njuta av samlag, men också för att minska friktionen som orsakas av penis .

Funktion

Stimulering av en kvinnas bröst antingen före eller under samlag orsakar frisättning av neuropeptider centrala hormoner . Det finns många hormoner ingår i denna klassificering , såsom endorfiner och testosteron . När dessa hormoner frisätts i hjärnan , orsakar de en våg av sexuell lust , vilket resulterar i ett ökat blodflöde till klitoris . Klitoris är en annan erogen zon för kvinnan , och är späckad med nervändar som stöd i förekomsten av orgasmer . Klitoris inte bara omger slidan, men sträcker sig in i den , och när den har blivit svullen med blod , äger vaginal smörjning för att förbereda slidan för penis .

Typer

Det finns många sätt att stimulera bröstet och öka vaginal smörjning . Metoden kommer att variera med personen . En del kvinnor njuter av att ha bara deras bröstvårtor gnids , slickade eller sugna , medan andra kan njuta av hela deras bröst smekte och höll i sina älskare händer . Det finns även några som tycker råare stimulans metoder som att nypa eller bita . För att öka vaginal smörjning , njuta av några kvinnor som fått sitt rört klitoris , medan andra föredrar känslan av deras älskare munnar och tungor på den eller i den.

Missuppfattningar

Många kvinnor som får normalt njuta bröst stimulering genom smekningar är oroliga över att låta sina partner att ge dem detta nöje . Detta beror på rykten om att bröst stimulans , särskilt kraftig stimulering , kan orsaka bröstcancer . Detta är inte sant , men det finns tillfällen då extremt ojämn stimulering kan orsaka blåmärken .

Överväganden

En del kvinnor kräver mer än genomsnittet smekningar av brösten för att förmå den sexuella lusten de letar efter . I dessa fall finns det sexuella produkter tillgängliga för användning under samlag som kan ta bröstet stimulans till en helt ny nivå . Dessa inkluderar sådana saker som Nipple Clamps och sug . Dessutom kan en del kvinnor behöver mer än bara bröst stimulans för att öka deras vaginal smörjning . Det finns många sexuella krämer och lotion tillgängliga över disk som kan stöd i denna process. De omfattar KY Jelly och värmande lotion som orsakar en pirrande känsla i slidan efter ansökan , ökad upphetsning och ge smörjning på samma gång (se Resurser nedan) . .

Previous:nothing Next:om drospirenon

Relaterade artiklar


 • Hur man väljer en spermadonator
 • hur man använder NuvaRing
 • hur man kan hjälpa med en makes impotens
 • hur man identifierar ett offer för fysisk barnmisshandel
 • hur man använder NuvaRing för födelsekontroll
 • Hur gammal måste man vara att ta Plan B p-piller ?
 • hur man väljer offentlig nakenhet videor
 • vad är Orexis ?
 • hur man undervisar män om dagen våldtäkt
 • hur man identifierar inflammation i lilla bäckenet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com