om zyrexin

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-12-18
Zyrexin är en over-the-counter manliga förbättring piller som också är tillgängliga över telefon eller på Internet . Många levitra , inklusive Zyrexin , är inte godkänd eller ordinerats av läkare och är inte godkända av Food and Drug Administration. Zyrexin hävdar att förstora penis inom 30 minuter p-piller , och påstår sig arbeta för första gången p-piller tas . Zyrexin hävdar att det är den första helt naturliga manliga tillägg för att arbeta på detta sätt. Zyrexin innehåller en cocktail av vitaminer och naturläkemedel tillägg som regel inte blandas , så ta Zyrexin med försiktighet och vara medveten om uppkomsten av några biverkningar .

Historia

Zyrexin delades ut först av Superbalife International , som ligger i Los Angeles , Kalifornien, 2007. Enligt Superbalife , sedan 2007 , har Zyrexin funnits i cirka 18. 000 butiker över hela Nordamerika . Zyrexin erbjuder en 60-dagars pengarna tillbaka garanti till sina köpare som inte är nöjda av någon anledning, med några frågor . Zyrexin marknadsförs annorlunda än många andra levitra . Andra piller som Enzyte och Vazomyne anspråk på att ta mellan två veckor och en månad för att arbeta , där Zyrexin påstår sig arbeta inom 30 minuter för att ta den första dosen .

Överväganden

Zyrexin , liksom andra manliga förbättring produkter , hävdar att orsaken mest män uppleva liten penis storlek , erektil dysfunktion eller prematur ejakulation är på grund av felaktig blodflödet i kroppen . Dessutom Zyrexin hävdar att det beror på en brist på kväveoxid . Kväveoxid , enligt Zyrexin , frigörs genom nervändarna i penis , vilket orsakar en erektion . Om kroppen saknar kväveoxid , kommer penis blir inte rak . Även kväveoxid är en beprövad signalmolekyl i den mänskliga kroppen , är det inte bevisat av läkare att penis storlek , erektil dysfunktion eller för tidig utlösning beror på en brist på kväveoxid i kroppen .

Effekter

Enligt Zyrexin hemsida , " de viktigaste delarna i den Zyrexin formel har tagits över 100 miljoner gånger ( detta nummer är inte ett skrivfel ) utan några rapporter om biverkningar . " Även om det är riktigt att naturläkemedel kosttillskott såsom Xanthoparmelia Scabrosa och Cnidium Monnier , ingredienser finns i Zyrexin , inte orsaka biverkningar i de flesta människor , är dessa kombinationer av tillskott som inte godkänts av FDA . Individer som har tagit Zyrexin som inte är associerade med Zyrexin sidan webbplats rapport effekterna av yrsel , dimsyn , smärta i underlivet och problem urinering .

Överväganden

Mest levitra är förknippade med liknande biverkningar. Många läkare anser att detta är på grund av användningen av Yohimbe extrakt , finns ett tillägg i de flesta levitra som främst orsakar dessa symptom . Liksom många andra manliga förbättring produkter innehåller extrakt Zyrexin Yohimbe .

Varning

Använd endast Zyrexin exakt som riktad. Om du överdoserar på Zyrexin , ring giftinformationscentral omedelbart . Om du upplever biverkningar som en förlängd erektion för mer än sex timmar , genital smärta , problem urinera eller kissar ofta , smärta vid urinering , dimsyn, yrsel , svimning , blodvallningar , känsla rodnad eller andra oroande symptom , se din läkare omedelbart. Ta inte Zyrexin om du är under 18 år.

Previous:nothing Next:Hur maxiderm arbete?

Relaterade artiklar


 • vad är hormonbehandling ?
 • hur man talar till tonåringar om onani
 • om spermier
 • biverkningar av den manliga preventivmedel skott
 • hur man får ett kok stryk
 • hur man gör afrodisiakum potions
 • göra levitra arbete ?
 • hur till återvinna från våldtäkt
 • hur man diskuterar erektil dysfunktion med en läkare
 • Hur vet man att klimakteriet börjar & slutar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com