vad är det mest effektiva vasektomi förfarande ?

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-12-15
Även kirurgisk preventivmedel för kvinnor kan vara ett allvarligt förfarande , är alternativet mycket mindre tidskrävande och farliga för män . På mindre än en timme , kan en man ha en vasektomi förfarande som kommer att göra honom nästan permanent oförmögen att avla barn . Den mest effektiva av de tillgängliga vasektomi förfarandena fascia inskjutning

Funktion

En konventionell vasektomi som innehåller en fascia inskjutning sägs vara det mest effektiva vasektomi förfarande . Det utnyttjar fascia slida att skapa en barriär mellan ändarna på separerade spermier (VAS ) rör , som kommer att hålla några spermier från att av misstag komma in i testiklarna och eventuellt orsaka graviditet .

Typer

Det finns fyra populära vasektomi förfaranden . I det konventionella förfarandet är vas röret kapas och ändarna är bundna klippts eller flamberats . I en fascia-inskjutning vasektomi förfarandet efter vas röret kapas och ändarna är bundna av är fascia slida tog över för att skapa en barriär mellan dem , som lägger till ett extra lager av skydd mot oönskade spermier kommer in i ejakulerar . Med en öppen vasektomi , röret slutet som rinner ut i testiklarna efter vas röret är klippt inte är bunden av eller bränt , medan den andra änden är . Det sägs att denna metod läker med minsta möjliga obehag för patienten . Den sista vasektomi förfarandet är det ingen skalpell förfarande . I det, är en frysning lösning sprutas in i huden pungsäcken bredvid varje vas rör . Sen ett litet snitt görs , och vas rör lyfts ut för att skäras och bundet av, bränt , eller försedda med metallklämmor .

Tidsplan

Ett kirurgiskt vasektomi förfarande bör bara ta mellan 10 och 20 minuter. Ett no- skalpell vasektomi förfarande bör bara ta 5 till 15 minuter . Läkning av testikelcancer område kan ta minst tre dagar , och det kan vara upp till 2 veckor innan sterilisering har trätt i kraft ( som spermierna kan förvaras i vas rör även efter att de har sänkts ) .

Effekter

vasectomies hålla spermier från att resa ner vas rören så de är inte längre en del av en människas ejakulerar , och därför kan han inte få någon gravid . Förfarandet bör inte påverka en människas sexlust eller hans förmåga att prestera under samlag .

Överväganden

någon av de fyra vasektomi förfarandena är ganska nära permanent , och bör inte genomföras om du inte är säker på att du har ingen lust få barn . Det finns en liten chans förfarandet kan vändas , men den chansen är bara cirka 70 procent inom det första året , efter att chanserna sjunka avsevärt . Medan vasectomies kan hålla dig från att få någon gravid , kan de inte hindra dig från att fånga sexuellt överförbara sjukdomar om du har oskyddat sex . De kan inte heller hålla dig från att få sjukdomar i testiklarna , t. ex. testikelcancer .

Previous:nothing Next:hur mycket kostar orto EVRA kosta ?

Relaterade artiklar


 • vad är orsaken till HPV ?
 • hur man hittar en mans g spot
 • hur man kan anpassa till att vara en pojke när de vill vara en flicka
 • om erektion droger
 • biverkningar av Yasmin preventivmedel
 • hur man gör spermier smaka bättre
 • hur du styr dina klimax
 • hur man identifierar bakteriell vaginos
 • hur man kan hjälpa en lesbisk missbruk offer
 • hur man hittar en lesbisk - vänlig spermabank
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com