vad är sentia ?

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-12-24
Sentia är namnet märke av ett supplement marknadsförs till kvinnor för sexuella förbättring .
Sentia innehåller flera örter som traditionellt har använts för att öka libido . Damiana löv , röda hallon blad , bayberry blad och silverax , används för att minska obehag från klimakteriet

Funktion

Sentia marknadsförs till kvinnor som en helt naturlig sexuell hälsa förstärkare för kvinnor . Dess tillverkare hävdar Sentia kan öka libido och vissa kunder har rapporterat multipla orgasmer . Tillverkaren hävdar dess användning kan öka den sexuella förbättring för kvinnor genom att öka energi , vaginal smörjning och sexuella känslan .

Funktioner

Enligt tillverkaren har Sentia en egen blandning av örter som tillsammans är avsedda att öka flaggning kvinnliga libido och öka smörjning för bättre sex .
Sentia har Damiana löv som har använts i århundraden för att behandla sterilitet och impotens . Sentia innehåller även röd hallonblad som sägs hjälpa livmodern väggar slappnar av. Sentia har också bayberry blad traditionellt används för att stödja vaginala och livmoder hälsa . Sentia har också silverax roten som används för att lindra obehagliga symptom på klimakteriet såsom värmevallningar , vaginal torrhet och minskat intresse för sex . Det har fytoöstrogener som efterliknar östrogen alla kvinnor producerar , men att nedgången under klimakteriet.

Betydelse

Sentia säljs till kvinnor för att hjälpa dem återfå sitt intresse och njutning i kön . Många kvinnor som är i klimakteriet uppleva en förlust av intresse för sex som samlag är smärtsamt från vaginal torrhet och andra faktorer.
Sentia har en kombination av örter som har använts som afrodisiaka eller örter för att minska obehag från klimakteriet och menstruation .
Några kvinnor som tar p-piller uppleva en förlust av sexlusten och tar Sentia kan hjälpa dem .

Effekter

Enligt tillverkaren har inga biverkningar har rapporterats vid användning av Sentia . Se din läkare innan du tar något nytt tillägg .

Varning

Om du är gravid, ammar eller tar någon form av receptbelagd medicin , kontakta din läkare innan du tar Sentia eller andra supplement .

Previous:nothing Next:Hur HPV sprids ?

Relaterade artiklar


 • hur man retas en kvinna
 • om tonåriga abort lagar
 • Vad orsakar tidig utlösning ?
 • hur man använder gags i träldom spela
 • Hur fungerar Cialis ( tadalafil) fungerar ?
 • Vad händer när du slutar ta Enzyte ?
 • Var är bästa platsen att hitta kondomer ?
 • Hur effektiv är pillret om det inte tas regelbundet ?
 • hur man ger en Brazilian Wax
 • hälsa fakta om kvinnliga orgasmer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com