ätbara afrodisiaka

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-01-02
Vissa livsmedel genom tiderna sägs ha ett afrodisiakum effekt på libido av dem som konsumerar dem . År 1889 Food and Drug Administration ( FDA ) sade att det inte finns några vetenskapliga bevis som stöder dessa påståenden. Trots detta är livsmedel som används av människor över hela världen för att öka libido och öka viljan

Älskling

forntida civilisationer. uppmuntras nygift par att dricka mjöd , en dryck gjord av jäst honung , efter att gifta sig för att öka libido och fertilitet-det är där begreppet " smekmånad " började . Newlyweds kan hitta andra användningsområden för honung för förhöjningsfoten erotisk njutning , såsom duggregna den klibbiga söta vätskan på varandra och slicka bort den sakta .

Ginseng

Populära ätbara afrodisiaka ibland få deras rykte på grund av sin likhet med en manlig könsorgan . Ginseng har att likhet och är världsberömd för att öka libido . I århundraden har ginseng använts i Kina , Tibet , Indien och Sydkorea för sina föryngrande egenskaper . FDA säger att studier har visat att ginseng sexuellt stimulera djur , men det finns inga avgörande bevis för att samma sak gäller för människor .

Mörk Choklad

Mörk choklad med minst 60 procent kakao är höga i antioxidanter och är en sjukdom att bekämpa " super-livsmedel . " Genom tiderna choklad har förknippats med romantik , som konsumerar choklad frigör endorfiner i hjärnan som gör människor att må bra .

Ostron

Ostron är kända för att vara en av de bästa afrodisiaka , kanske för att de liknar en kvinnas blygd , men mer realistiskt de innehåller höga halter av zink , som krävs för manlig sexuell hälsa .

Avokado

De gamle har sett avokadon som ett afrodisiakum i århundraden . Den aztekiska namnet på frukten var " ahuacatl ", vilket översatt betyder testikel . Avokadon var förknippad med fertilitet och konsumeras som ett afrodisiakum , i tron att det skulle göra dem ha fler barn . Den avokado är en annan super-mat , rik på antioxidanter och det goda kolesterolet .

Chili Peppers

Red Hot Chili Peppers innehåller capsaicin , en ingrediens som gör värmen . Tidskrävande Red Hot Chili Peppers gör dig svettig och höjer hjärtslag , släppa "må bra " endorfiner ganska likartade att vara sexuellt upphetsad . Red Hot Chili Peppers innehåller mer C-vitamin än citrusfrukter och är packade med antioxidanter som skyddar mot sjukdomar .

Previous:nothing Next:Vilka är biverkningarna av ExtenZe ?

Relaterade artiklar


 • Hur Vimax piller arbete ?
 • Hur vet man att använda spermiedödande medel
 • När ska man börja ta Lamaze klasserna
 • hur man kan naturligtvis öka vaginal smörjning
 • hur man hittar sin G-punkten
 • hur man använder en spiral ( spiral ) för födelsekontroll
 • hur man handskas med orto effekter EVRA biverkningar
 • hur man diskuterar erektil dysfunktion med en läkare
 • hur man identifierar en potentiell datum våldtäktsman
 • hur man kan öka fertiliteten hos män
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com