Vilka är biverkningarna av ExtenZe ?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-01-02
Medan ExtenZe har utropat som en säker och effektiv metod för att öka storleken på din penis och amp upp ditt sexliv , har ett antal av dess ingredienser länge varit kända för att producera vissa oönskade biverkningar. Genom att utsätta ditt system för ämnen som anses " odefinierad i säkerhet " av FDA , Food and Drug Administration , kan sätta din hälsa löper större risk

Kardiovaskulära problem

En av de mest problematiska biverkningarna av ExtenZe innebär det kardiovaskulära systemet , nämligen hjärtat . Eftersom ett antal av de ingredienser i sin formel ökar blodflödet i hela kroppen , kan hjärtat sättas under stress på grund av förhöjd puls krävs för att tillgodose denna ytterligare blodflöde . Detta kan öka trycket person blod som skulle försätta dem i ett större risk för stroke , hjärtsjukdomar, kärlkramp , lungödem och hjärtinfarkt.

sömnrubbningar

En annan oroande bieffekt av långvarig användning av ExtenZe är en avbrott i sömnen mönster, ofta kännetecknas av ett problem att somna och sova . Denna typ av sömnstörning skulle betraktas som " sekundär " sömnlöshet , eftersom det är direkt samband med tillägget. Eftersom denna biverkan kvarstår bör det ofta med sig egen uppsättning av symtom , inklusive sömnighet under icke timmars vila , trötthet , irritabilitet , koncentrationssvårigheter och glömska .

kognitiv svikt

Även om detta särskilda bieffekt verkar gå hand i hand med sömnstörningar, är det faktiskt en biprodukt av sina egna. De vanligaste kognitiva funktionsnedsättningar som kan komma med användning av ExtenZe är antingen en allmän känsla av ångest eller relativt akut humörsvängningar. Människor också har klagat över irritation inte förknippas med sömnlöshet och ilska , vanligen i reaktion på något som normalt inte skulle " ställa dem . "

andningsproblem

Ibland har folk klagat över andningssvårigheter samtidigt ExtenZe . Detta innebär vanligtvis sig som en andfåddhet , som om du var omständligt av några fysisk aktivitet , eller andningsdepression , ofta kallad hyperventilation. Detta kan än åstadkomma en känsla av svindel , yrsel eller låta någon att svimma .

Allergisk reaktion

Även om detta inte är en faktisk bieffekt kommer en del män har en allergisk reaktion mot en eller flera av ingredienserna i ExtenZe . Du kan oftast se om du reagerar på detta sätt av en svårighet att andas eller svälja , svullnad av ansikte , mun eller tunga och skärpning av halsen .

Previous:nothing Next:medeltida preventivmetoder

Relaterade artiklar


 • hälsa fakta om kvinnliga orgasmer
 • hur man berättar en partner om HPV
 • Hur effektiv är 72 timmars p-piller ?
 • Hur hindrar spiralen graviditeten ?
 • libido booster för kvinnor
 • vad är abort ?
 • om äggdonator profiler
 • hur man kan anpassa till att vara en flicka när de vill vara en kille
 • hur man använder piskor i träldom spela
 • som kondomer är bäst för stimulering ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com