gemensamma afrodisiaka

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-01-05
De flesta människor vet om afrodisiaka , som dock kan många av oss inte har använt sina effekter till amp upp vår önskan , åtminstone sexuellt . Detta skulle kunna vara av den enkla anledningen att vi inte tror att vi behöver dem eller att vi inte vet vilka ämnen som faktiskt anses afrodisiaka . Många tror att vissa livsmedel eller vätskor har den medfödda förmågan att öka våra libido eller nöje , men forskare har länge påståtts att det är egentligen bara en placebo effekt , inte den verkliga produkten i sig som hjälper en person i denna avdelning . Oavsett vad du tror , det finns fem ganska vanliga afrodisiaka lättillgänglig

Ostron

Låt oss börja med att få ut det mesta klyscha # . xE9 , , en term som används med stor kärlek , ur vägen . Ostron är förmodligen den ultimata afrodisiakum , så långt folktro går . Inga konklusiva kliniska forskning har gjorts på afrodisiakum egenskaper ostron , men denna lilla rackare är fylld med zink , ett mineral kopplad till graden av progesteron i kroppen och produktionen av spermier . Genom att öka ditt intag av zink bör du öka du progesteron nivåer och antalet små swimmers. This kan då inte bara hjälpa till med förbättringen av din sexlust , men kan också avhjälpa manlig erektil dysfunktion.

Choklad

Choklad är en annan populärt hyllade afrodisiakum . Detta är främst på grund av den effekt choklad kan ha på hjärnan , eftersom det innehåller serotonin och fenyletylamin , som stimulerar nöjet centra i hjärnan . Men , ungefär som ostron , har ingenting någonsin bevisats så långt som klinisk forskning , att just detta ämne faktiskt kommer att göra allt för din libido .

Alkohol

Alkohol har ofta betraktats ett afrodisiakum , vilket främst tack vare den sänkta hämningar människor känner när de har druckit . När du har ett par i dig , kommer du uppfattar din omgivning förändras , uppmuntra interaktioner du förmodligen inte skulle ha en mer nykter tillstånd . Detta har verkligen ingenting att göra med din sexuella lust , eller förstärkningen av dem .

Mandel

Vissa människor kanske inte känner med mandel som ett afrodisiakum , men dessa nötter har vuxit i popularitet som en förbättring av sexuell lust . Denna tro omger själva doften av mandel mer än intaget av det som livsmedel . Man tror att doften av mandel väcker passion hos kvinnor . Återigen, detta är en myt som rymmer inga kliniska bevis , så känn dig fri att ta en pust av en påse mandlar för att se vad som händer .

Jordgubbar

jordgubbe är en annan relativt utbredd afrodisiakum , mest på grund av hur där den kan ätas . Äta en hel jordgubbe är en ganska taktil upplevelse som kan ha en stor sinnlighet . Är det faktiskt öka något internt eller är dess afrodisiakum effekt mer ett resultat av det sätt på vilket det äts ? Som med de flesta afrodisiaka , det finns inga kliniska bevis för att bevisa ( eller motbevisa ) idén .

Previous:nothing Next:christian preventivmetoder

Relaterade artiklar


 • om födelsekontroll plåster
 • hur man strimma vid ett idrottsevenemang
 • om p-plåster
 • Hur man vet om du är gravid på p-piller
 • vad är en HPV -virus ?
 • orsakerna till ont i testiklarna
 • olika typer av preventivmedel
 • hur man ska hålla honom upprätt
 • om genital herpes
 • naturläkemedel för erektil dysfunktion
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com