hur man kan bli av post menstruations vaginal lukt

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-01-08
Post menstruations vaginal lukt är ett problem att många kvinnor måste ta itu med . För dem som lider av det , kan vaginal lukt vara otroligt pinsamt . Inte bara kan det leda till att du tycka sämre om dig själv , men det kan ha en negativ inverkan på dina relationer . När vaginal lukt bara inte kommer att försvinna , kan det vara mycket frustrerande . Här är några av de saker som kan göras åt detta gemensamma problem , som drabbar kvinnor i alla åldrar
1 . .
Besök din gynekolog för att kontrollera att dina vaginala lukt inte orsakas av ett sexuellt hälsoproblem . Jäst infektioner , bakteriella infektioner och sexuellt överförbara sjukdomar kan alla leda till att du upplever dålig vaginal lukt .
2 .
praxis god hygien under menstruationscykeln . Ändra tamponger eller bindor en gång var 2 till 3 timmar . Var noga med att duscha dagligen när du har mens . Var uppmärksam med att tvätta dina vaginala område . Om du försummar tvätta under menstruationscykeln , är det troligt att du kommer att uppleva en foul vaginal lukt när menstruationen har upphört .
3 .
Väg fördelar och nackdelar med luktfria tamponger eller bindor innan du använder dem . Om du upplever en foul vaginal lukt , då deodorizing produkter kan visa sig vara fördelaktigt för dig. Å andra sidan finns det många människor som upplever infektioner som ett resultat av att använda luktfria produkter . Om du redan använder dessa produkter , kan det vara orsaken till att du har en vaginal lukt efter din menscykel .
4 .
Se till att en tampong inte hamna på insidan av vagina . Kolla på egen hand genom huk och nå inne med två fingrar att dra ut den . Om du fortfarande är osäker på hur du kontrollerar på egen hand , tänk på att din gynekolog kommer att kunna kontrollera dig . En bortglömd tampongen är något att ta på stort allvar eftersom det kan leda till att du upplever Toxic Shock Syndrome , ett potentiellt livshotande tillstånd.
5 .
Bestäm om underkläder du bär under eller efter menstruation kan vara orsaken till vaginal lukt . Om så är fallet , är det troligt att du kommer att uppleva lukt som helst som du bär dessa underkläder , men doften kan vara förhöjd under och efter menstruationen . Underkläder som klamrar sig fast kan orsaka svettningar , som i slutändan kommer leda till att du uppleva en illaluktande lukt .

tips och varningar


 • alltid besöka en gynekolog om vaginal lukt är en ihållande problem . Tänk på att antibiotika kan ge kortfristiga lättnad bara , men kan vara nödvändigt om du har en infektion .
 • Undvik att använda en vaginal dusch , eftersom det kan leda till problemet att förvärras över tid . Kom ihåg att tvätta för ofta kan leda till att du uppleva en illaluktande lukt .


 • Previous:nothing Next:om missionärsställningen

  Relaterade artiklar


 • Hur effektiv är p-piller ?
 • hur man berättar en älskare du är bi - nyfiken
 • Hur man sköter om bröstvårtan piercing
 • hur man bli gravid efter ett missfall
 • vad är Enzyte ?
 • hur du styr dina klimax
 • hur du skyddar dig mot dag våldtäkt
 • om bröst ömhet efter klimakteriet
 • hur till återvinna från våldtäkt
 • Vad orsakar tidig utlösning ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com