hur man kan öka sperma produktionen

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-01-04
Många män lider av lågt spermieantal för en myriad av orsaker , bland dem är för tidig utlösning. För dessa män , behovet av att öka sin spermieproduktion kan bero på en önskan om ökad fertilitet , ökad sexuell lust , eller för att uppnå en mer intensiv orgasm
1 .
Practice avhållsamhet . Detta är inte den mest populära lösningen , men det är en som fungerar . Ju oftare en man får utlösning , desto lägre blir hans spermier kommer att bli. Genom att avstå från onani och /eller samlag , kommer spermieproduktion öka . Den rekommenderade mängden är 3 dagar för varje 2 på varandra följande utlösningar . Om detta inte är effektiv , avstår för en period på 1 till 3 veckor kan vara nödvändig.
2 .
Anpassa din kost . Konsumerar stora mängder alkohol och att äta ohälsosam mat sänker mannens spermieantal . De har en tendens att kasta könshormoner , testosteron och östrogen , ur balans . Att äta mat som är låg fetthalt och hög halt av protein , tillsammans med hela korn och grönsaker , kommer att hjälpa till att återställa denna balans , därmed öka spermieproduktionen.
3 .
få massage. När kroppen masseras , är att cirkulationen förbättras hela tiden. Inte bara kommer en massage förbättrar blodcirkulationen , kommer också att bidra befria mannen från all stress han kan ha drabbats . Med ökat blodflöde och mindre stress , börjar spermieproduktionen att öka .
4 .
Undvik värme . Pungen kräver en sval temperatur för produktionen av spermier äga rum . Om du har märkt en minskning i din produktion , undvika varma bad och badtunnor . Du kanske också vill bära boxershorts kontra trosor eftersom de är lösare och lämnar mer utrymme för pungen .
5 .
ner i vikt . Övervikt är en annan orsak till hormonell obalans . Om könshormoner fungerar inte korrekt , kommer du lider säkert av låg spermieproduktion . Beroende på hur mycket övervikt du har, huden vilar på pungen kan också vara orsaken till problemet . Genom att kasta några pounds , kan du märka en förbättring av ditt tillstånd .
6 .
ta ett kosttillskott . Det finns ett piller för nästan allt nuförtiden, och spermieantal inte har utelämnats i den mix ( se Resurser ) . Tilläggen används för att behandla lågt spermieantal kallas " spermier piller " och är hög i aminosyror . Dessa är viktiga för utvecklingen av spermier , och tilläggen anspråk på att vara ett effektivt behandlingsalternativ .


Previous:nothing Next:alla - naturliga preventivmetoder

Relaterade artiklar


 • hur man hittar en dominatrix
 • vad är Orexis ?
 • hur man kan hjälpa med en makes impotens
 • hur man öva kshobhaka position
 • hur man identifierar pedofili
 • vad är Enzyte ?
 • p-piller
 • vad är den aktiva ingrediensen i Enzyte ?
 • hur du avgör om din partner är i riskzonen för hiv eller aids
 • hur man kan undvika att få trichomoniasis
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com