testning för könssjukdomar hemma

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-01-22

Hur till Ta STD Tester vid Hem

Det finns många företag som är etablerade i hela Förenade Staterna och världen som förvaltar at- home STD tester via post eller privata tjänster sjöfart . De flesta av dessa bolag agerar på liknande sätt, kundens begäran at- home testkit för särskilda könssjukdomar via ett företags hemsida eller telefonlinje . Dessa kit levereras till kunderna , och kunderna hämta sina egna prover . De sedan skickar dem tillbaka till en testanläggning, processer företaget resultaten och slutligen informerar kunden via telefon , post eller e-post.

Vissa könssjukdomar kan inte testas för via at-home kit eftersom testprocesser är för komplicerade eller på grund av de sjukdomar som är alltför sällsynta för att göra at- home testa ekonomiskt lönsamt för testning företag . Vanliga testerna ingår sådana för HIV , syfilis , herpes , klamydia , gonorré och hepatit . Eftersom nästan alla dessa tester företag tar emot beställningar på nätet , det snabbaste och enklaste sättet att hitta och jämföra dem är att använda sökmotorer på Internet . Några av dessa företag accepterar sjukförsäkring från ett begränsat antal transportörer , men många accepterar inte försäkring av något slag .

Fördelar med At- Home Testing

Den främsta fördelen med at- home testning är att skydda din integritet . Det är alltid en djupt personlig sak om du tror att du kanske har en STD , och du kanske inte vill att din primärvårdsläkare veta om det förrän du vet vad du har eller inte har . Vissa patienter kan också helt enkelt rädsla att behöva göra eller visa upp för sina utnämningar på grund av förlägenhet . De flesta hemma- tester kan beställas online och skickas tillbaka utan några pinsamma interaktioner , spara dessa patienter onödig oro . At-home -test är också ett bekvämt alternativ till på plats labbtester eftersom proven kan samlas in och transporteras på användarens schema . At-home tester kan därför vara det perfekta alternativet för människor vars arbetstider gör det svårt att gå i den ordinarie läkaren timmar eller som bor långt från närmaste testanläggning .

Nackdelar med At- Home Testing

När du ta en STD test hemma och skicka provet till ett datacenter med posten , har du förmodligen inte kommer att ha någon från testcenter ge dig personligt stöd under hela processen. Men om ett test kommer tillbaka positivt , särskilt om det är för en sjukdom som är allvarlig eller obotlig , kan du inte vara helt förberedda på en anstormning av känslor , rädslor och frågor som följer . Det är då det kan vara fördelaktigt att ha dina tester utförs och dina resultat levereras i en stödjande miljö där du kan träffas ansikte mot ansikte med läkare och kuratorer .

Om du känner som om känslomässigt stöd och sakkunskap för att ta hand medicinsk personal kommer att vara viktigt för dig under hela processen , bör du söka upp en medkännande sjukhus från början .

Previous:nothing Next:information om Yaz preventivmedel

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort fläckar tandköttskanten
 • hur du styr dina klimax
 • hur man berättar när du har ägglossning
 • hur man delta i en nakenhet konvention
 • vikten av familjeplanering
 • orsakerna till manlig impotens
 • livsmedel som ökar spermier
 • Vad är en normal mängd libido ?
 • Hur ägglossning arbete?
 • Vilka är de långsiktiga effekterna av aciklovir ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com