Hur du använder Caverject

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-02-19
Caverject är varumärket för injicerbara form av alprostadil , ett läkemedel som används för behandling av manlig impotens eller erektil dysfunktion. För att använda Caverject måste du injicera det i en sida av din penis . Den Caverject Dual Impulse avdelningen System gör det lätt för män med impotens att administrera läkemedlet på egen hand . Men första gången du använder den bör vara under överinseende av din läkare . Din läkare bestämmer dosen alprostadil som är rätt för dig

Du behöver : .
Caverject Dual Impulse avdelningen System .
Injektionsnål .
Alkoholservett .

Förbered den dos du behöver


1 .
Tvätta händerna och torka dem noggrant . Håll händerna så bakteriefri som möjligt för att förhindra infektion .
2 .
Torka av gummi spets injicera enheten med tuss. Fäst nålen till enhetens spets genom att vrida medurs tills den sitter på plats .
3 .
Håll enheten med nålen upp och vrid medurs gummikolven tills det tar stopp . Den alprostadil Pulvret är nu blandas med spädningsvätskan i sprutan kammaren . Vänd enheten några gånger så att lösningen blandas jämnt .
4 .
Tryck på kolven uppåt tills ett par droppar visas på spetsen av nålen . Återigen , vrid kolven medurs tills enheten visar dos ( i mikrogram ) som din läkare ordinerats åt dig.

Administrera din dos


1 .
Sitt upprätt , eller luta något om det är mer bekvämt .
2 .
Identifiera din injektionsstället. Du har två corporacavernosaen : en körs på varje sida av penisskaftet .
3 .
Variera injektionsstället vid varje användning av Caverject , omväxlande vänster och höger sida av din penis . Undvik toppen och undersidan av penis , samt eventuella synliga nerver .
4 .
Använd tummen och pekfingret i icke-dominanta handen för att hålla din penis huvudet och sträck på axeln . Längden på din penis bör nu stadigt vila på din inre låret för att hålla den stadig .
5 .
Torka din injektionsstället med en ny spritsudd . Använda din dominanta hand , få Caverject enheten och stick in nålen vinkelrätt , så långt det går i din valda injektionsstället.
6 .
Tryck in kolven för att administrera Caverject dos som krävs . Beroende på alprostadil dosen, kan en liten mängd vätska finnas kvar i enheten kammaren .
7 .
Dra ut injektionsnålen ur din penis . Lite blod kan sippra ut från injektionsstället . Tryck på den för 5 minuter tills blödningen upphör .
8 .
Räkna med erektion ske inom 5 till 20 minuter . Din erektion bör pågå i högst en timme .
9 .
Använd Caverject för manlig impotens högst 3 gånger i veckan , med minst 24 timmar mellan varje dos .

tips och varningar


 • Be din partner för att hjälpa dig när du injicerar Caverject . Det kommer att lägga intimitet till en annars trist uppgift för män med impotens .
 • Den vanligaste biverkningen är smärta i penis , som rapporteras av en av tre patienter som använder Caverject för erektil dysfunktion. Om din erektion varar längre än 4 timmar , kontakta din läkare . Förlängd erektion förekommer hos 4 procent av patienterna efter användning av Caverject . Det kan leda till priapism , vilket äventyrar blodflödet till penis och kan leda till permanent förlust av potensen .


 • Previous:nothing Next:Hur effektiva är spermiedödande för preventivmedel?

  Relaterade artiklar


 • biverkningar av preventivmetoder
 • Hur identifiera manliga jäst infektioner
 • om födelsekontroll plåster
 • Vilka är de bästa kondomer ?
 • olika typer av preventivmedel
 • hur man kan jämföra alternativ preventivmedel
 • vad är en dmd examen ?
 • hur man hanterar en mognande kropp
 • hur man bli gravid efter ett missfall
 • Hur fungerar Vimax lapp ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com