hur man gör en menstruationscykel komma snabbare

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-02-06
Det finns flera alternativ för gemensamt behov av att göra sin cykel komma förr . Lösningarna kan vara så enkelt som att göra te eller så komplicerat som att se din läkare för att planera en hormonell terapi program . Att göra din tid kommit tidigare är ett bekvämt sätt att njuta av en semester eller romantisk weekend. Det är också ett bra sätt att återställa en menstruationscykel som blev utslagen ur spår av sjukdom eller graviditet

Du behöver : .
Hormonella preventivmedel pills1 gäng parsley4 koppar waterPrescription hormoner

Hur göra en menstruationscykel komma snabbare


1 .
Använd preventivmedel för att kontrollera din cykel . Om du använder hormonella preventivmedel , kan du sätta på din period så mycket som 1 till 2 veckor tidigt genom att hoppa från den aktiva tabletter i packningen till din placebo piller . Detta gör att den hormonella dopp som börjar menstruation . Du kan också hoppa över din placebo piller och starta en ny Pack om du vill att nästa månads period och alla efterföljande perioder för att komma en vecka tidigare . Detta är en vanlig och säker process som kallas " stapling ".
2 .
Använd emmenogogue teer . Emmenogogue teer kan inducera menstruation om den används minst 2 veckor efter den sista menstruationen . De arbetar genom att livmoderhalsen mjukare och mer följsamma . En mjuk , följsam livmoderhalsen matchar normala menstruation och kan utlösa menstruationens på så lite som 24 timmar efter att ha druckit te . För att göra det , häll kokande vatten över en massa rengöras persilja . Låt te till branta , omfattas, i minst 20 minuter . Drick 3 till 4 koppar per dag .
3 .
kontakta din läkare. Din läkare kan förskriva läkemedel som gör att mensen ska börja . Detta är vanligt efter graviditet eller trauma och sjukdomar , när behovet att återställa en normal menstruationscykel presenterar sig . Ofta är dessa recept är bara ett fåtal piller tagit över några dagar . Detta är en vanlig och effektiv nivå.


Previous:nothing Next:hur man väljer en metod för födelsekontroll

Relaterade artiklar


 • hur man använder icke- hormonella preventivmetoder
 • Hur du använder Nipple Clamps under träldom
 • om att välja surrogatmoderskap när graviditet är möjlig
 • Hur får man en penis implantat
 • långvarig användning av p-piller
 • om äggdonatorer som vill behålla barnet
 • hur man avgör om ett barn är transpersoner
 • om genital herpes
 • morgonen efter-piller fakta
 • tandsköterska uppgifter i Commonwealth of Pennsylvania
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com