hur man kan öka sexlusten efter klimakteriet utan hormoner

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-02-14
Journal of American Medical Association rapporterar att 43 procent av kvinnor under 60 års ålder drabbas av sexuell dysfunktion och minskad libido . Som ett resultat av många söker hjälp för att öka sin libido . Även hormonbehandling är en väg att gå , många kvinnor söker en mer naturlig inställning . I denna artikel kommer vi att ta en titt på några sätt att öka sexlusten efter klimakteriet utan användning av hormoner
1.
Motion. Det första man måste inse är att en sund livsstil spelar en viktig roll i en kvinnas liv , särskilt i enlighet hennes unga och hjälpa sin egen kropp producera endorfiner , hormoner och självkänsla som behövs för att hålla en hälsosam intresse för sex . En frisk kropp hjälper en kvinna att känna sig bättre om sig själv . Enbart detta kan spela en stor roll i sovrummet .
2 .
Meditera och yoga . En annan viktig ingrediens för att upprätthålla en hälsosam livsstil är meditation och /eller yoga . Båda hjälpa kvinnor att slappna av och balansera sina kroppar och sinnen , ge dem genom visualiseringstekniker, djup andningsövningar och speciella kroppsrörelser . Tillsammans med dessa arbeta förbättra kroppens funktioner , inklusive kvinnlig libido .
3 .
Minska stress och vila mycket . Stress kan förstöra en naturliga förmåga att njuta av livet , inklusive ett sexliv . När sinnet är stressad, så är kroppen. För kvinnor som vill öka sin libido , minskad stress i alla former är viktigt . Detta innebär att vidta nödvändiga åtgärder på jobbet och hemma för att begränsa påfrestande förhållanden. Ta inte mer än du kan hantera. Det innebär också vila mycket . En kvinna som sover i genomsnitt sex till åtta timmar per natt kommer att vara mer benägna att få " påslagen " än en kvinna som endast ett genomsnitt fyra till fem timmar . Kompromissa inte med sömn .
4 .
Ät en bra kost och dricka mycket vatten . Begränsning fetter , vitt mjöl , socker , kött och mejeriprodukter kommer att hjälpa din kropp företaget upp som du balanserar det med motion . Öka ditt intag av råa frukter och grönsaker hjälper dig att få optimal näring från maten du äter . En bra diet av mestadels vegetarisk mat , nötter och kärnor hjälper till att öka din sexlust naturligt . Livsmedel som innehåller mycket naturliga växt- östrogener , som kallas fytoöstrogener , kommer särskilt att vara bra . Bra östrogen finns i gröna bladgrönsaker, broccoli , grönkål , vitkål och brysselkål . En kost rik på zink är också bra . Även zink är främst i en kött diet, kan du också få zink från jordnötter , bönor och pumpafrön . Vitamin A kan också hjälpa till att öka din sexlust som den bygger naturligt testosteron i kroppen . Vitamin A finns i orange frukter och grönsaker samt i grönt, bladgrönsaker och lax .
5 .
Få ett blodprov . Ett hormon blodprov kommer att berätta vilka hormoner du är låga i och som hormonnivåerna är normala . Även om du väljer att inte ta hormonersättningsterapi , genom att veta dina hormonnivåer kan du bättre förstå vilka örter och kosttillskott kommer att förbättra naturlig hormonbehandling och i sin tur , vilket kommer att bidra till att öka libido .
6 .
Överväga att vidta örter . Det finns många örter som har visat att öka kvinnors sexlust efter klimakteriet. Du hittar dessa i olika formler , te och andra alternativ . Örter som hjälper till att öka kvinnors sexlust är: Dong Quai , Schisandra , avenea sativa , Damiana , satavri extrakt ( sparris recemosus ) , ginkgo biloba , ginseng , Ashwagandha och många andra. De arbetar för att öka blodflödet till kvinnliga könsorgan , återställa hormonbalansen och skapa fler känslighet , smörjning och övergripande föryngring i kroppen .


Previous:nothing Next:stadier av kvinnlig genital herpes

Relaterade artiklar


 • hur du anpassar tandskydd
 • göra din egen personliga smörjmedel
 • om att välja surrogatmoderskap när graviditet är möjlig
 • preventivmedel alternativ & reaktioner
 • långsiktiga biverkningar av p- piller
 • om ömma testiklar och ständig urinering
 • hur man gör afrodisiakum potions
 • gör Enzyte verkligen?
 • fysiska biverkningar av p-piller
 • hur man kan anpassa till att vara en flicka när de vill vara en kille
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com