hur man ska gå om att donera spermier

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-02-06
Alla av de bästa sakerna i livet innebär sammanslagning av två saker i ett . Gaffel + Sked=Spork ! Frukost + lunch=brunch ! Dammsugare + Razor=Flobee , den new age- frisyr system ! Men vad händer när man blandar djupa välgörenhet med en handfull självtillfredsställelse ? Spermadonation !

Hur svårt kan det vara? Bara gå in i en spermy-liknande ställe , ha en trevlig 5 minuter med dig själv , lämna över din lycka i en kopp , och gå ut med ett par dollar . Lugn, lugn-kyla din jetplan, Turbo . Om det vore så enkelt , skulle du hitta en Spermbucks på varje hörn . Den sperma-bank industrin är hårt reglerad , och processen att donera spermier kan vara ganska påfrestande. Så läs längs , vän , ta reda på exakt vad du har att gå igenom för att donera sperma

Sök . en spermabank

Detta är en uppenbar men viktigt steg , så att du närmar dig en finansiell bank och gör en insättning spermier . Den teller kommer förmodligen skjuta dig . Så skaffa dig en spermabank . Hur? Det finns två sätt : be din läkare och gör din egen forskning

Fråga din läkare

Detta är det bästa sättet att hitta en spermabank , eftersom han kan hänvisa dig till . en som har certifierats av ditt tillstånd , är av god kvalitet och är relativt nära dig . Fråga din läkare för tre till fyra top- notch spermabanker , bara för att det är alltid trevligt att jämförelse-shop .

Gör din egen forskning

Använd denna metod om du är pinsamt att berätta för din läkare ( eller om du glömt din läkares namn ) . Du kan titta i gula sidorna ( du kommer att låta fingrarna göra jobbet i alla fall) eller kolla in den hjälpsamma plats i Resources . Se till spermabank är licensierad av den stat där den finns . Om det är , du vet staten håller verkligen noga koll på vad banken gör med alla sina spermier . Om banken om inte tillstånd av staten , kunde de göra mycket obehagligt ( och möjligtvis olagliga ) saker med sperma inlåning .

Oavsett hur du hittar spermabank , besöka banken innan någonsin undertecknandet något , och se till att det är rent och snyggt. Prata med några av de människor som arbetar där , och se hur professionellt " vibe " du får från platsen . Återigen , jämför banker och plocka ut den bästa . Din sperma kommer inte att gå någonstans .

Previous:nothing Next:könssjukdomar och toalettsitsar

Relaterade artiklar


 • När ska man börja ta Lamaze klasserna
 • herpestecken hos män
 • hur man får en 69 position
 • preventivmedelsanvändning i utvecklingsländer
 • om spermabanker givare
 • hur till återvinna från hepatit B
 • Vad gör Extagen till din kropp ?
 • Hur påverkar HPV män ?
 • vad könssjukdomar kan botas
 • lång sikt preventivmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com