minska herpes utbrott

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-02-08

Hur Herpes Bred

För att minska herpes utbrott och skydda din andra större , är det viktigt att förstå hur herpes sprids . Om du har herpes , det mest sannolika sättet för dig att ha smittats av viruset genom ett öppet sår på huden av en tidigare sexpartner . Men enligt herpes. com , är det möjligt att sprida herpes även om det inte finns några öppna sår närvarande . I själva verket ofta vid symtomfrihet överföringen sker , är den person sprider viruset inte ens medveten om att han är smittad .

minska Utbrott

När du har blivit smittad med herpesvirus , kan det första utbrottet av brinnande sår och kliande blåsor vara extremt obehagligt , även smärtsamt . Det är möjligt att minska obehaget av herpes utbrott med medicin . Herpesdiagnosis. com listar namnen på tre behandling mediciner som kan hjälpa till att uppnå detta . Zovirax var det första herpes behandling läkemedlet saluförs , följt av Famvir och Valtrex , som är den senaste herpes medicinering för att nå marknaden . Varje läkemedel , tas som rekommenderas , arbetar för att minska varaktigheten och förekomsten av herpes utbrott .

Stress kan spela en roll

Enligt läkemedelsföretaget Novartis , kan fördelarna med Famvir att förstärkas avsevärt genom att minska stressen i ditt livet . Ilska, sorg , negativa känslor och andra stress utlöser faktiskt kan öka sannolikheten för att du kommer att lida ett utbrott . Stresshantering och avslappningstekniker föreslås .

Förebyggande

Det enda sättet att helt undvika överföring av herpes virus till någon annan är att undvika sexuell kontakt under de tider som du har ett utbrott med öppna sår . Användningen av kondomer har föreslagits för förebyggande under herpes utbrott , men som Dr John Boggs nämner i sin artikel på pamf. org , kondomer är inte idiotsäkra , särskilt om kondomen inte helt täcker områden som har oskyddade sår . Avhållsamhet är det enda sättet att förebygga .

Previous:nothing Next:vad är en cellprov ?

Relaterade artiklar


 • genital herpes symtom
 • hur man använder sterilisering som en metod för födelsekontroll
 • hur man kan förebygga sekundär infertilitet
 • hur man hjälper en annan person välja preventivmedel
 • manlig förbättring patchar
 • syfilis intressanta fakta
 • biverkningar av ett Depo - Provera skott
 • Hur du använder Nipple Clamps under träldom
 • libido mat
 • hur HPV -viruset överförs
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com