om tantra Yoni massage

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-02-12
En Tantra Yoni massage är en metod där slidan är pleasured och masserade med hjälp av kärlek och respekt. Massagen består av åtta delar i syfte att uppnå intimitet , tillit , glädje , avkoppling , limning och njutning

Du behöver : .
Färsk maskrosor
Plastfolie .

Förberedelser

För att förbereda sig för massage , den kvinnliga måste först tömma hennes urinblåsa och sedan låg på rygg med en kudde under hennes huvud , höfter och knän. Givaren och mottagaren måste också börja att andas långsamt och djupt för att slappna av .

Beginning Massage

Till att börja massage , sitter givaren mellan mottagaren ben och börjar massera kroppen, ben och lår med hjälp av både cirkulär och långa sammanhängande stroke . Använda en olja av hög kvalitet rekommenderas . Hålla ögonkontakt är också viktigt att vara sensuell .

Yoni massage

Nästa steg är att sakta börja massera ( med olja ) högen och utanför slidan . Då , med tummen och pekfingret , mjukt pressa yttre läppar och glida upp och ner längden och samtidigt hålla ett öga på mottagaren att veta vad som njöt och lustfyllt .

Crown Jewel

Nästa med cirkulära rörelser , försiktigt stroke klitoris och tryck försiktigt. Med handflatan uppåt , börjar mjukt och försiktigt utforska insidan av slidan med långfingret .

G-Spot

Nästa steg är att hitta G-punkten genom crooking långfingret tillbaka mot palm för att hitta den svampiga området vävnaden strax under blygdbenet . Maximera nöje genom att titta på ögonrörelser och svar .

Totalt Pleasure

klimat punkt av massage är den totala nöje del , vilket görs genom att sätta fingret mellan mitten och pinky fingrar och med hjälp av tummen för att massera klitoris . Samtidigt , använd din vänstra hand för att massera magen och bröst i mjukt cirkulära rörelser.

Avsluta Massage

När du är klar , långsamt , försiktigt och respektfullt ta bort dina händer och när mottagaren är klar , håll varje andra i en mjuk omfamning . Hålla ögonkontakt fortsätter att vara viktigt i denna fas som en återspegling av kärlek och ultimat njutning.

Previous:nothing Next:biverkningar från Mirena spiral

Relaterade artiklar


 • Vad är kondomer gjorda av ?
 • om ägglossning prediktorn kit
 • vad är abort ?
 • om morgonen efter-piller
 • hur man anta feminina drag
 • välja en p-piller
 • vad är orsaken till HPV ?
 • Hur tröstar man en infertila par
 • hur du hittar den manliga G-punkten
 • hur de ska följa nakenhet etikett på ett spa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com