preventivmedel alternativ för kvinnor över 35

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-02-01
Även hormonella preventivmedel som innehåller östrogen inte kan rekommenderas för kvinnor över 35 år , många andra alternativ finns tillgängliga. Preventivmedel alternativ för kvinnor 35 och äldre omfattar barriärmetoder , naturlig familjeplanering , implantat och sterilisering. Kvinnor som utvärderar alternativ preventivmedel bör överväga om de vill ha fler barn och bör också överväga att effektivitet, tillförlitlighet och bekvämlighet av optioner preventivmedel när de fattar beslut

Du behöver : .
metod för födelsekontroll .

Kondomer

Kondomer är en typ av hinder preventivmedel som blockerar spermier från att ta sig till ägget och används ofta tillsammans med spermiedödande gel för att öka effektiviteten .

Membran

Membranet är ett medicintekniskt individuellt storlek för varje kvinna och syftar till att blockera spermier kommer in i livmodern .

minipiller

minipiller innehåller det syntetiska hormonet gestagen och kan användas av kvinnor över 35 år utan ökar risken för blodproppar , vilket i kombination piller kan orsaka .

Sympto-termisk

sympto -termisk metod för födelsekontroll är en typ av naturlig familjeplanering som kräver en kvinna för att kartlägga dagligen tecken på fertilitet och undvika samlag på fertila dagar .

spiral

Den koppar iud , eller spiral , implanteras i livmodern och verkar genom att blockera spermier från ägg och förhindrar ett befruktat ägg från implantering i livmodern .

Icke-kirurgiska Sterilisering

Icke-kirurgisk sterilisering är en permanent födelsekontroll metod utförs av en läkare genom att sätta in spolar i ändarna på äggledarna för att blockera befruktning av ägget .

Kirurgiska Sterilisering

Operation sterilisering kallas även äggledaroperation och är ett permanent förfarande utförs av en läkare som innebär skärning och tätning av äggledarna för att förhindra befruktning av ägget .

Previous:nothing Next:fördelar och nackdelar med Yaz preventivmedel

Relaterade artiklar


 • hur många aborter kan en person ha ?
 • biverkningar av preventivmedel
 • Hur Orexis arbete ?
 • hur man kan öka sexlusten genom motion
 • hur man hittar kändis nakenhet
 • hur man bär underkläder på som passar din kropp typ
 • hur du berättar din make du har herpes
 • hur snabbt fungerar Cialis ?
 • Hur gammal måste man vara att ta Plan B p-piller ?
 • hur du väljer ett p-piller
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com