växtbaserade metoder för att öka kvinnors sexlust

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-02-18
Eftersom kvinnor tillvägagångssätt klimakteriet , är en minskning av libido kan vara gemensamma . I själva verket kan även kvinnor som är unga och friska känna en droppe i libido vid något tillfälle under sin livstid . Din sexlust är den mekanism som styr din önskan att ha sex . En droppe i libido kan orsaka problem i relationer , och kan bidra till andra känslor av otillräcklighet eller ens depression eller ångest. Men det finns örter som är tillgängliga som kan hjälpa dig att få din sexlust tillbaka

Dong Quai

ofta som ett sätt att behandla PMS , dong quai används även ibland för att hjälpa slappna perifera blodkärlen och bidrar till att öka blodflödet till vaginan . Det är också tros hjälpa till att reglera östrogen , vilket kan resultera i humör förbättring , vilket också kan bidra till att öka libido .

Avena Sativa

Avena sativa kvaliteter tros inte bara slappna av kroppens muskler , men också öka blodflödet att det vaginala området , vilket kan öka sexuell njutning .

Ginseng

Ginseng fungerar genom att aktivera de körtlar som både producerar testosteron ( vanligen endast tänkt som behövs för manliga libido , men också nödvändigt för att öka kvinnors sexlust ) samt binjurarna corticotropic hormon , som hjälper till att förbättra humöret och ger en känsla av avslappning .

Ginkgo Biloba

Ginkgo bilboa bidrar till att öka libido genom att skydda blodkärl och öka de totala blodflödet till organet . Det är särskilt användbart för att öka blodflödet till vaginan , vilket förbättrar sin förmåga och känslighet att känna glädje .

Satavri Utdrag

Satavari extrakt stärker musklerna och aktiverar den kvinnliga kroppens naturliga smörjning av slidan . Detta ökar tonen i vaginala muskler och kvinnans förmåga att få en njutbar sexuell erfarenhet. Satavari utdrag också bidra till att öka mängden testosteron i kroppen .

Previous:nothing Next:olika typer av p-piller

Relaterade artiklar


 • veta om du går igenom klimakteriet
 • Hur man använder en desensibilisering smörjmedel
 • hur man gör afrodisiakum livsmedel
 • om artificiell insemination
 • hur man använder rak jackor i träldom
 • hur man använder preventivmedel svampar för födelsekontroll
 • preventivmedel alternativ under amning
 • hur man gör ett armband tuggummi omslag
 • hur man kan stoppa vaginal lukt
 • hur man berättar en partner om HPV
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com