Vad är afrodisiaka för kvinnor ?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-17
Sex är en naturlig en viktig del av varje relation . Det är en tid då par har möjlighet att ge helt av sig själva till varandra på det mest intima sätt som finns. För vissa kvinnor är dock kön inte den bästa delen av deras förhållande. Det kan bero på en låg sexlust , torrhet i slidan , eller en oförmåga att få orgasm . Det är därför många kvinnor vänder sig till afrodisiaka för att hjälpa dem öka värmen i sovrummet . Även om afrodisiaka som anges har arbetat i många , bör det noteras att de inte är vetenskapligt eller medicinskt visat sig fungera för alla .

Palandu

Denna ört har använts för kvinnor som lider av en sexuell svaghet genom att öka deras sexuella förmåga . Det kan öka den naturliga reaktioner i kroppen vid samlag , vilket resulterar i ökad njutning . Det anses vara en potent afrodisiaka och kan hittas i lokala hälsokostbutiker .

Damiana

Denna naturliga afrodisiakum innehåller alkeloids som stimulerar könsorganen av en kvinnas kropp . På grund av detta , det är känt som en sexuell stimulant och kan öka en kvinnas förmåga att få en större orgasm och samtidigt öka intensiteten i hennes sexuella prestation .

Choklad

Alla älskar en bra bit choklad då och då och denna välsmakande behandla kan också hjälpa till att förbättra prestanda i sovrummet också . Det frigör serotonin i en kvinnas kropp , som orsakar känslor av avkoppling att få fäste , dessa kan resultera i en vilja att delta i sexuell aktivitet , speciellt efter en stressig dag . Mörk choklad är ännu bättre för detta på grund av sin högre kakaohalt , som är tänkt att göra den mer effektiv .

Arginin

Detta är en viktig aminosyra som finns i olika kött , ägg, ost och nötter . Det kan också köpas i tillägg form i hälsokostbutiker . Detta afrodisiakum kan ha möjlighet att öka sexuell lust samt minska vaginal torrhet och orgasmer öka . Det kan också förbättra klitoris känsla och upphetsning .

Provestra

Detta sexuella förbättring produkt är kvinnans motsvarighet till Viagra , finns i receptfria form . Det är alla fysiska och hjälper kvinnor i ökande sexuella prestation genom att öka blodflödet till könsorganen , vilket ökar känslan och smörjning . Det har också varit kända för att öka nivåerna av spänning under förspelet , hastighet kvinnans upphetsning och stärka orgasmer en kvinna har .

Previous:nothing Next:vad är Valtrex medicinen ?

Relaterade artiklar


 • hur man gör Kegel övningar för en kvinna
 • om effektiv behandling vid skabb
 • typer av preventivmedel för män
 • hur är STD tester som utförs på kvinnor ?
 • hälsorisker att donera ägg
 • effekterna av rökning på den kvinnliga libido
 • biverkningar av Plan B piller
 • hur man kan övervaka livmoderhalssekretet till gage fertilitet
 • hur du väljer ett p-piller
 • Hur snabbt Kegel övningarna arbete ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com