Vilka vitaminer bör män ta för fertiliteten ?

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-25
Det finns många orsaker till manlig infertilitet , och många män kämpar med det över hela världen. Några av dessa skäl kan omfatta sjukdom , vissa mediciner , testikel skada , stark värme utsätts för testiklar , dricker för mycket alkohol , för mycket koffein , vitaminbrist , och även stress . Medan vissa kan rekommenderas för att arbeta på ovanstående frågor i syfte att försöka lösa infertilitet , kan vissa överväga att ta vitaminer visat sig hjälpa infertilitet

C-vitamin

När en manlig saknas rätt mängd C-vitamin , hopklumpning av spermier kan uppstå. Män som röker och har spermier som onormalt bildas kan också dra nytta genom att ta vitamin C. gifter från rök inhaleras faktiskt in i blodomloppet , som sedan kan störa sperma . När detta händer kan det orsaka en mindre än gynnsam spermier och nedsatt funktionalitet. C-vitamin faktiskt kommer att hjälpa till att minska klumpar av sperma , höja en mans fruktbarhet . Helt enkelt fick 200 till 1000 mg varje dag kan förbättra spermiernas funktion och räkna .

E-vitamin

När en människa saknar rätt mängd av vitamin E , den förhindrar spermier från att bildas på rätt sätt. Spermieproduktion förlitar sig på viktiga könshormoner och enzymer , och en låg nivå av vitamin E minskar hormonet och enzymet bildas . Innan en hane börjar ta vitamin E , bör han konsultera en läkare för att få en personlig rekommenderad daglig dos .

Vitamin B- 12

Vitamin B-12 är särskilt gynnsam för män som är äldre , runt slutet av 50 -talet till början av 60 -talet. Som män ålder , att kroppen inte lagra vitamin B-12 så mycket som den gjorde när de var yngre . Om de saknar tillräckligt med B-12 , deras spermier och spermiernas förmåga att simma faktiskt kan minska avsevärt , därför att sänka fertiliteten .

Zink

Zink bidrar till att öka spermiernas förmåga att simma . En kvinnlig reproduktiva systemet har en ganska ogästvänlig miljö för spermierna , så det är mycket fördelaktigt om spermierna är friska och kan simma riktigt bra . När en man får utlösning , finns tusentals spermier släpps . Det finns dock normalt bara en eller två spermier som är starka nog för att fullt ut göra det genom kvinnans reproduktiva systemet . Genom att ta bara 240 mg varje dag , kan en man dra nytta av zink och en ökad fertilitet .

Selen

Selen är faktiskt ett mineral som spelar en mycket viktig roll i en mans fruktbarhet . Egenskaperna hos selen är antioxidant och skyddar membranen i spermatic celler från att skadas av fria radikaler i kroppen . Selen fungerar ännu bättre om den kombineras med vitamin A och E. Endast 200 mikrogram per dag behövs för att få fördelar av denna effektiva mineral och förbättra fertilitet .

Previous:nothing Next:typer av HPV som orsakar vårtor

Relaterade artiklar


 • farorna med p-piller
 • om IUD preventivmedel
 • generiska läkemedel för behandling av erektil dysfunktion
 • hur man gör afrodisiakum desserter
 • hur man köper hormoner lagligt
 • proteser kontra implantat
 • vitaminer för att öka sexlusten hos kvinnor
 • hur du döljer maskulina drag
 • om naturliga preventivmetoder
 • hur man ger en sensuell helkroppsmassage
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com