hur man får p-piller på nätet

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-27
Av de många alternativ preventivmedel fortfarande p-piller fortfarande en av de mest önskade alternativen preventivmedel för kvinnor . Det är relativt lätt att få på nätet med ett recept . Recept kan erhållas via din husläkare , en gynekolog , en hälso- och sjukvård klinik , Planned Parenthood eller en statlig sponsrad klinik <. h4> P-piller online via försäkringsbolag
1 .
Gå till en klinik eller husläkare för att få ett recept för p-piller . Medan du är där , alltid be om ett prov för att få dig igenom tills du kan ta emot en leverans online .
2 .
Hitta på hemsidan för ditt försäkringsbolag . Många försäkringsbolag har online recept beställning av tjänster .
3 .
Fyll i nödvändig information , inklusive ditt namn, försäkringsnummer och receptbelagda information . Ditt försäkringsbolag kommer också ha information om din behandlande läkare för att kontrollera att medicinen var ordinerats åt dig.
4 .
Ordna önskad betalningsmetod . Försäkringsbolaget kan ge en extra kostnad sönder om du beställer mer än en månads leverans av online- p-piller åt gången

P-piller Online-. Andra källor


1

emot ett recept på p-piller från en lokal klinik eller hälsa leverantör . Det finns många anläggningar som finns tillgängliga där du kan söka ett recept på låg eller ingen kostnad som Planned Parenthood eller en stat klinik . Se Tips avsnitt .
2 .
Hitta en ansedd online leverantör receptbelagt läkemedel. Se avsnittet Resurs för föreslagna länkar .
3 .
Ange din personliga information, vilken typ av medicin du behöver och den förskrivande läkaren information online.
4 .

börja ta emot dina p-piller levereras direkt till din hemadress .

tips och varningar


 • Planned Parenthood : s webbplats finns information om alla typer av preventivmedel inklusive : 1 ) risker och fördelar , 2 ) hur man använder respektive metod , 3 ) kostnaderna för varje typ av preventivmedel , och 4) där för att få preventivmetod du väljer att använda . För ytterligare information se Resurser avsnitt nedan. På rad p-piller påfyllningar behöver också en läkares ordination. Om du har frågor , göra ett konfidentiellt samtal till din lokala Planned Parenthood . Det är möjligt att köpa p-piller på nätet utan recept . Men du tar en stor risk i trovärdighet leverantören och medicin . Var försiktig med att köpa denna medicin utan recept .
 • inte köpa några p-piller som inte är seriösa namn . Om du fråga vilken typ av p-piller du funderar på , ringa en vårdcentral eller apotek för att få ytterligare information . Det finns många olika typer av p-piller . För din säkerhet och för att utföra ditt läkemedel , ta piller ordineras till dig som din läkare . Vissa online medicinen leverantörer kan inte vara ansedda . Om leverantören är belägen ut ur landet , eller försöker att sälja obekanta produkter inte köper från dem . Du vill inte få falska p-piller , eller ge dina personliga uppgifter i ett nätfiskebedrägeri.


 • Previous:nothing Next:kan HPV upprepas?

  Relaterade artiklar


 • hur man berättar en kors byrå från en drag queen
 • hur man väljer en spermabank
 • hur man väljer att få steriliseras
 • hur man bli gravid efter piller
 • är din tid oregelbunden efter en förlossning ?
 • om missionärsställningen
 • hur du beställer fertiliteten piller via mail
 • effektiva metoder för födelsekontroll
 • hur man får dagen- efter-piller
 • vad är orsakerna till manlig impotens ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com