hur man kan jämföra födelse märken piller

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-19
Med så många olika alternativ preventivmedel som finns idag , finns det en uppsjö av valmöjligheter för kvinnor när det gäller deras preventivmedel val . De behöver forskning varumärken , biverkningar , kostnader och personliga livsstil innan det bästa beslutet som passar deras behov
1 .
Jämför biverkningar . Även biverkningar kan variera från kvinna till kvinna , bör du forskning är fortfarande noga eftersom vissa metoder tenderar att utlösa biverkningar som humörsvängningar , viktuppgång eller tyngre perioder . Din ålder och vikt kan i hög grad påverka dessa biverkningar. Vissa p-piller kan ha fördelarna som till exempel att förbättra din hy .
2 .
Tänk på din livsstil . Även om det är bra att ta in kombinationen p-piller vid samma tidpunkt varje dag , är det nödvändigt att ta progestin enbart minipiller i tid för att förhindra graviditet . Se till att du kan minnas en viss tid varje dag eller välja ett annat alternativ
3
Forskning priset för p-piller och insåg att vissa företag paketet samma drogen under olika namn .-- Ibland kan man köpa den generiska varumärket mycket billigare . En p-piller som går under flera namn är Ortho Novum 1 /35 . Andra kallar det för Loestrin 1. 5 eller Norinyl 1 /35 . Den generiska för alla dessa är Necon 1 /35 . Vissa p-piller är dyrare än andra och dessa måste beaktas . Dessutom , för att dubbelkolla se om din försäkring täcker din preventivmedel , annars kanske du vill överväga att köpa dina piller i en månads leverans till lager klubb , som Sam 's Club eller Costco , som ofta erbjuder sina recept till ett lägre pris .
4 .
jämföra företag preventivmedel . När det gäller kvalitet , har en del företag har funnits länge och erbjuder flera alternativ i p-piller med få skadliga biverkningar (se Resurser . ) Andra företag har utvecklat nyare p-piller som inte har studerats grundligt , så länge de kan tyckas har bara några biverkningar , se till att det är en bra passform för din kropp och situation . Framför allt diskutera olika möjligheter och problem med din läkare .


Previous:nothing Next:herpes STD symtom

Relaterade artiklar


 • HPV symtom hos kvinnor
 • hur kontraktet dysplasi
 • hur man lär sig om STD kliniker
 • hur banken spermier
 • minska herpes utbrott
 • om erektion droger
 • vad könssjukdomar kan du få från en toalettsits
 • hur man använder spermiedödande medel
 • effekterna av rökning på den kvinnliga libido
 • hur man ska behandla impotens med huskurer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com