hur man utbilda folk om preventivmedel

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-12
Upplysa folk om preventivmedel är ett viktigt och givande agera . Människor som utövar ansvarsfullt sexuellt beteende är drastiskt mindre benägna att hantera stressen i en oplanerad graviditet . Utbilda människor om preventivmedel ger dem befogenhet att ta kontroll över sin reproduktiva hälsa och att fatta väl underbyggda beslut . Här är några tips som kan vägleda preventivmetoder diskussionen
1 .
ha en konversation om varför preventivmedel är viktigt . Prata med personen om deras behov , sexuella historia och riskbeteenden . Var ärlig och öppen för frågor och farhågor.
2 .
Förklara olika typer av preventivmedel . Människor behöver känna alla sina alternativ för att göra ett informerat val. Tala om vilken typ av preventivmedel personen är mest intresserad Om personen inte föredrar , vägleda patienten att överväga vilken typ av preventivmedel passar hennes livsstil .
3 .
Förklara hur varje metod som används. Använd exempel och litteratur för att demonstrera , till exempel , där Depo skott ges , eller var och hur en person ansöker plåstret preventivmedel . Diskutera hur varje metod fungerar i kroppen . Diskutera biverkningar och se till att prata om hur preventivmedel inte skyddar mot sexuellt överförbara infektioner .
4 .
Förklara hur och när en person kan få preventivmedel . Berätta för dem den ungefärliga kostnaden för att medicineringen ska se till att de har råd . Rekommendera samhällets resurser som erbjuder till nedsatt kostnad preventivmedel, såsom Planned Parenthood , eller direkt den person som en vänlig apotek som fyller preventivmedel utan problem .
5 .
Förklara vad du gör om preventivmedel misslyckas . I händelse av att preventivmedel inte , förklara hur man får Plan B akut preventivmedel eller hur man använder p-piller som akuta preventivmedel.


Previous:nothing Next:biverkningar av Depo preventivmedel

Relaterade artiklar


 • tecken och symptom på HPV
 • hur man använder livmoderhalscancer landskamper för födelsekontroll
 • hur man identifierar din egen förspel knappar
 • om testosteronbehandling av kvinnor
 • inte preventivmedel verkligen fungerar ?
 • hur man spelar naken volleyboll
 • hur man gör Kegel övningar utan upphandlande analsfinktern ?
 • information om IUD preventivmedel
 • Hur du använder Nipple Clamps under träldom
 • Hur man laddar ner kändis offentlig nakenhet bilder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com