kan en STD överföras genom en toalettsits ?

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-05
STD står för sexuellt överförbara sjukdomar . Det finns mer än 25 olika typer av sexuellt överförbara sjukdomar , och alla sexuellt överförbara sjukdomar kan överföras till någon annan genom sexuell kontakt. Chansen att få en STD från en toalettsits är bara möjligt om STD är krabbor-och även i detta fall kommer krabban parasit överlever inte mer än en dag utan blod för att få näring

Du behöver : <. br > Anteckningar .
Pen .

gemensamma STD

Några av de vanligaste sexuellt överförbara sjukdomar är klamydia , gonorré , syfilis , herpes , kondylom ( humant papillomvirus ) , hepatit B , trikomonasinfektion och hiv.

Obotlig STD

En STD kan botas om den är bakteriell . Men herpes , genitala vårtor och HIV är virus och kan inte botas . Vaccinationer att skydda någon från att få Hepatit B och genitala vårtor är tillgängliga för dessa två könssjukdomar bara .

Konsekvenser av Obehandlade sexuellt överförbara sjukdomar

Alla reagerar annorlunda , så de problem som följer av en obehandlad STD varierar . Men oftast , hiv resultat i aids , genitala vårtor kan resultera i livmoderhalscancer, och infertilitet , Tubal graviditet , inflammatoriska sjukdomar och hälsoproblem till nyfödda kan manifestera från några av de andra sexuellt överförbara sjukdomar .

Symtom på sexuellt överförbara sjukdomar

Många gånger finns det inga symptom . Men när det finns , kan en man ha ett utsläpp från hans penis , en brännande känsla på urinering och sår eller knölar och rodnad i området av penis . En kvinna kan ha ett avvikande flytningar, sår , bulor , rodnad eller klåda i området i slidan och en brännande känsla på urinering .

testning för sexuellt överförbara sjukdomar

Testning för klamydia eller gonorré kräver en kultur från en kvinna och ett urinprov från en man . Ett blodprov används vid provning för syfilis , hepatit B eller hepatit C.

Kvinnor och sexuellt överförbara sjukdomar

risken för infektion från en STD är större för en kvinna än för en man , och kvinnor vanligtvis inte får symtom . Denna omedvetenhet om infektion kan leda till inflammatoriska sjukdomar , eller PID .

Previous:nothing Next:fördelar och nackdelar med preventivmedel

Relaterade artiklar


 • Hur ett sugmärke form ?
 • om Endowmax
 • om afrodisiaka
 • hur man kan hoppa en menstruationscykel
 • negativa biverkningar av preventivmedel
 • herpesinfektion symtom
 • hur man gör för glömd p-piller
 • effekterna av rökning på den kvinnliga libido
 • hur du utför en bäcken undersökning
 • hur man tar kontroll akut födelse
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com