misstar herpestecken

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-10
Herpes är en virussjukdom sexuellt överförbara infektioner som drabbar både män och kvinnor på liknande sätt. Till skillnad från bakteriella sexuellt överförbara infektioner , som kan behandlas med antibiotika , virusinfektioner har inget botemedel . Herpes presenterar sig som en serie av knölar eller blåsor, som brott eller brytas upp och bilda lesioner . Enligt Centers for Disease Control , är det första utbrottet av herpes oftast de svåraste , med framtida utbrott blir mindre och mindre frekvent med tiden. Vissa personer med herpes upplever inga symtom , en del har enstaka symtom och andra har upprepat bryter outs . Eftersom herpes kan se ut som flera andra hudåkommor , är det lätt att missförstå ett vanligt problem för herpes . Om du misstänker en infektion , alltid se din läkare under utbrottet är aktiv så det ordentligt kan utvärderas

Razor Burn eller knölar

Rakning skrevet kan orsaka utslag . Den resulterande utbrott av små röda bulor , som kan vara kliande, röda , svullna eller smärtsamma , ofta misstas för herpes . Den stora skillnaden mellan herpes och rakhyvelsutslag är att rakhyvelsutslag inte bryta upp och form lesioner . Om dina knölar visas strax efter rakning , och börja gå ner inom några dagar , de är förmodligen rakning närstående . Torrakning , matt rakhyvlar och känslig hud kan alla leda till smärtsamma raka stötar . Eftersom inte alla herpes orsaka stora skador , det är fortfarande en bra idé att kontakta din läkare om du misstänker en infektion .

Finnar

Finnar kan förekomma över hela kroppen , bland annat i underlivet . Finnar i bäckenområdet är ofta smärtsamt och svullet på grund av ökad fukt och friktion . Vissa finnar kan bilda vita huvuden , och en del kan aldrig bryta hudens yta. Den stora skillnaden mellan finnar och herpes är att finnar är oftast enskilda gupp och herpesinfektioner typiskt omfattar fler än ett sårigt . Som herpesskav bryta , gupp form udda -formade lesioner som skiljer sig från den medföljande , rund form av finnar .

Syfilis

Herpes och syfilis har ett vanligt symptom på att de båda kan leda till smärtsamma sår på könsorganen . Syfilis , dock i allmänhet endast orsakar en öm , eller schankern , form, och då kan inte någonsin göra en annan . Herpes kan agera på samma sätt , men det är mer troligt att en första herpesutbrott kommer ha flera sår . Som syfilis fortskrider , utslag form på kroppen , speciellt på händer och fötter , och om obehandlad , kan fortsätta att skada inre organ-särskilt hjärnan . Till skillnad från syfilis , herpes har inga långsiktiga effekter på hälsan , annat än framtida utbrott .

Eksem

Eksem är ofta misstas för herpes . Det kan imitera herpesskador i underlivet genom att presentera som en liten , röd , kliande , svullna och även sipprar bit hud . Den största skillnaden mellan eksem och herpes är att herpes börjar som en stor , solid bula , medan eksem börjar och slutar som en bit hud eller ett plåster i små knölar . Eksem är vanliga i samband med allergi eller känslighet i huden, och är inte relaterad till sexuell aktivitet. Det brukar också vara mer kliande än smärtsamt jämfört med herpes skador. Herpesskador vanligt sekret , och medan eksem kan sekret är det en vanlig torr .

Bölder

kokar är djupa hudinfektioner . De börjar se ut som finnar , men som fungerar kroppen att bekämpa infektionen , får de större och fyll med puss . Så småningom kan bölder bryta på egen hand och puss kan rinna ut . Eftersom de bryta upp och eftersom de är så smärtsamma , de är ofta förvirrade med herpes när de förekommer i underlivet . Den största skillnaden mellan kokar och herpes är att koka bildar ett vitt huvud medan herpesskador är vanligtvis röd och irriterad söker . Herpesskav också en tendens att sippra kontinuerligt och långsamt , medan kokar har en stor eruption .

Previous:nothing Next:tecken och symtom på allergier mot kondomer

Relaterade artiklar


 • hur man berättar en period från spotting
 • hur kontraktet dysplasi
 • Plan B preventivmedel biverkningar
 • fördelar och nackdelar med preventivmedel
 • naturläkemedel för låg testosteron
 • om VigRX
 • hur man använder avhållsamhet som en form som preventivmedel
 • biverkningar av att få bort preventivmedel
 • hur man får ett recept för akut antikonception
 • hur du styr dina klimax
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com