pre -seed biverkningar

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-04
Pre Seed glidmedel tillverkas av ING Fertilitet och faktureras som en fertilitet-vänlig intim fuktighetskräm . De flesta över disk glidmedel har visat sig skada friska spermier , men med tanke på att en bieffekt av de populäraste fertilitet mediciner är torrhet i slidan , behovet av ett smörjmedel som inte skadar spermier är tydlig . Pre Seed görs för att matcha konsistens , egenskaper och pH-balans av naturligt förekommande bördig livmoderhalscancer slemhinnor och kan beställas på nätet eller finns i special-och holistiska apotek .

Hudirritation

Medan ovanligt är det inte omöjligt för en Pre Seed användare att ha en mild reaktion parabener som används för att bevara Pre Seed . Anekdotiska bevis på Pre Seed hemsida avslöjar att denna reaktion har rapporterats hos cirka 0,5 procent av användarna . En sådan reaktion kan vara tecken på tidig graviditet , felaktig pH-balansen i livmoderhalsen slemhinnor eller en allergisk reaktion mot en av de ingredienser som används i Pre Seed .

svampinfektion

Som Pre Seed är skapad för att efterlikna pH-balansen i normala fertila livmoderhalscancer slemhinnor till följd av konjunkturmässiga hormonförändringar , kan kvinnor med ett pH obalans fråga finner att en ändring av pH-värdet i deras reproduktiva systemet genom användning av Pre Seed kan orsaka en svampinfektion . Detta kan också betraktas som en sällsynt biverkan , eftersom pH-balansen i Pre Seed är mild och designade för att matcha en naturligt förekommande nivå i kroppen .

Slippery Samlag

En av de mekaniska biverkningar av att använda Pre Seed glidmedel är att slidan kan bli över- återfuktas , vilket resulterar i hal samlag och bristande känsla under lagen . Lösningen på detta är att öva med hjälp av Pre Seed och efter ansökan riktningar ordentligt , anvisningarna om att använda Pre Seed applikatorer att applicera produkten på cervikala området och inte bara de vaginala kanalen . Om detta följs förblir fukt av produkten i det område där fukt är mest avgörande för befruktningen .

Graviditet

En av de positiva bieffekterna av Pre Seed användning är en lyckad graviditet . En önskvärd bieffekt för kvinnor som använder denna produkt att bli gravida, pH balans och produktens viskositet skapa en gynnsam miljö för spermierna och kan stöd i befruktning processen . Produkten är inte cytotoxisk många populära glidmedel kan , och med tillämpning av produkten i området i livmoderhalsen det efterliknar naturliga, sunda livmoderhalscancer slemhinnor .

pH-balans Cycle

En annan positiv bieffekt av Pre Seed är att den kan bidra till att skapa en hälsosam pH-balansen i det reproduktiva systemet . Genom att effektivt hoppa startar produktion av hälsosamma bakterier , denna produkt kan hjälpa hälsosamma bakterier etablera sig , vilket leder till en frisk, naturlig pH i fortplantningsorganen . Detta är inte en erkänd tillämpning av produkten och ska inte tolkas som sådana , kan det dock ha möjlighet att positivt påverka pH-balans .

Previous:nothing Next:Finns det fler symtom av graviditeten när yngre ?

Relaterade artiklar


 • om könssjukdomar
 • Apri preventivmedel biverkningar
 • hur man handskas med infertilitet
 • hur du hittar den manliga prostatan
 • hur man undervisar män om dagen våldtäkt
 • Vilka är de 10 afrodisiaka ?
 • hur man avgör om ett barn är transpersoner
 • hur man använder förspel
 • hur man berättar när du har ägglossning
 • Vad händer när du slutar ta Enzyte ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com