psykogen ED holistisk behandling

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-07
Erektil dysfunktion, eller ED , drabbar nästan hälften av männen , även om de flesta män upplever det sällan . ED kännetecknas av en oförmåga att få och behålla erektion, en lägre önskan om kön , oförmåga att få orgasm och för tidig utlösning . Även om det är troligt att majoriteten av erektil dysfunktion fall orsakas av fysiska katalysatorer , mentala eller psykiska problem kan leda till ED också . Det finns gott om alternativ och holistiska behandlingar som kan hjälpa till att lösa ED

Electro-akupunktur

Så många som 15 till 50 procent av deltagarna i elektro-akupunktur studier som har två pass per vecka har upplevt förbättringar erektioner och sexuell aktivitet . I akupunktur innebär stimulering av ACU-punkter på kroppen via små nålar , inte elektro-akupunktur samma sak med elektrisk stimulering . Nålarna placeras på samma ACU -poäng och sedan ansluten till en maskin som levererar kontinuerligt elektriska pulser . Nålar används i par för att leverera pulser mellan dem . Den utförs av utbildade akupunktörer som genomgått elektro-akupunktur utbildning .

Hypnos

Hypnos kan vara en effektiv behandling för män med ED . I några studier visade tre fjärdedelar av deltagarna förbättras med kontinuerlig sessioner i hypnos . Det visar en sex månaders studie där patienterna började med tre träningspass i veckan och gradvis tas ned till en session i månaden .

Psykoterapi

individer kan ha olika skäl för att uppleva ED att professionell terapi kan ta upp och bota . Mängden sessioner och tid är beroende av den enskilda och deras särskilda behov.

asiatisk ginseng

Vid sidan av åtgärderna erfarenheter och föreställningar i behandling som kan leda till ED , finns det naturliga örter som män kan ta för att hjälpa med ED . Med asiatiska ginseng två eller tre gånger dagligen kan öka den sexuella lusten och bidra till att upprätthålla en erektion .

Yohimbine

En obalans i hormonella nivåer kan påverka ED . Med Yohimbine , ett utdrag som gjorts från barken på ett afrikanskt träd som kallas Yohimbe kan förbättra blodflödet och hormoner balans . Tala med din läkare om dosering och bruksanvisningar .

Ginkgo Biloba

Detta supplement kan också förbättra blodflödet till penis och över tid kan bidra till att övervinna symptom på ED .

Horny Goat Weed

Horny Goat Weed är en traditionell asiatisk behandling för sexuella problem . Du bör söka hjälp om önskar att prova denna behandling , som Horny Goat Weed är sällan fattas utan andra örter som minskar dess biverkningar .

Previous:nothing Next:Varifrån kommer herpes från ?

Relaterade artiklar


 • hur man får mer kurvor
 • hur man inrätta en säkerhetsmyndighet ord för slaveri
 • biverkningar av preventivmedel
 • alla - naturliga preventivmetoder
 • vanliga STD symtom hos män
 • vad är en spiral ?
 • hur man använder skydd när du 69
 • hur man kan hjälpa en tonårig våldtäktsoffer
 • om syfilis utslag
 • om preventivmedel injektioner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com