symptom på impotens

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-16
Impotens är ett ganska vanligt hälsofråga som många män ansikte . Det är en erektil dysfunktion. Det innebär på lång sikt , konsekvent oförmåga att uppnå eller behålla en erektion. Detta resulterar i att män är inte att kunna delta i samlag eller uppnå utlösning . I vissa fall handlar det om båda faktorerna . Ju äldre man är , desto större är möjligheterna för honom att ha impotens

primära symptom

Den största symptom på impotens är oförmågan att antingen få eller behålla en erektion , till följd slutligen i en oförmåga delta i samlag . Dock är det mest talande impotens symptom aldrig någonsin att kunna få erektion .

Andra Erektil problem

Det finns andra erektil som ofta är bombsäkert tecken på att en hane är impotent . Om en manlig upplevelser konsekvent , ihållande problem med utlösning , utsläpp och orgasm , de flesta troligen har någon form av impotens , om det är lätt eller svår .

Sällsynta

Om en manlig erfarenheter ovanligt problem med att uppnå och bibehålla erektion , då är det mest troligt att han inte har någon form av impotens . Impotens är en fråga som är återkommande och ihållande . När erektil svårigheter kommer tillbaka , det är dags för en läkare att höras .

Desire Förlust

Det finns några emotionella symptomen av impotens också. Om en manlig börjar förlora intresset för att ta del i samlag , så finns det en möjlighet att han lider av någon typ av erektil dysfunktion. I vissa fall är denna förlust av intresse och lust direkt samband med den stress som impotens orsaker .

tidig utlösning

För tidig utlösning är ett annat tänkbart symptom på oförmåga. Män som får utlösning för tidigt kanske inte inser att det är är en form av erektil dysfunktion , men om det håller händer , kan det vara ett villkor för att få bedömas av en professionell .

Tidsplan

Det finns ingen diagnos tidsram att avgöra om någon har oförmåga. Impotens definieras av ihållande symtom ( oavsett om det är över två månader eller två år ) , så om en manlig fortsätter att uppleva en oförmåga att få och behålla en erektion regelbundet ( utan att någonsin , eller endast sällan kunna få erektion ) , de sannolikt har en typ av erektil dysfunktion.

Previous:nothing Next:hur man kan minska spermieantalet

Relaterade artiklar


 • hur man skall utöva kärlek muskeln
 • effektiviteten av p-piller
 • hur man väljer rep att använda i träldom
 • hur är STD tester som utförs på kvinnor ?
 • om sildenafilcitrat medicin
 • hur man använder en spiral
 • hur man diagnostisera genitala vårtor
 • hur man får ur träldomen knop
 • genital herpes fakta & information
 • hormonella biverkningar av Mirena
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com