symtomen av en allergi mot ett koppar IUD

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-11
Den koppar iud har varit en populär form av preventivmedel i många år . Det är att föredra av många kvinnor som ett bekvämt alternativ till p-piller och andra populära preventivmedel . Även sällsynta , göra en del kvinnor upptäcker att de har en allergi mot koppar spiralen

typiska biverkningarna

Den typiska biverkningarna upplevs av kvinnor som har en koppar spiral är smärta och blödning . I sådana fall , de flesta kvinnor väljer att ha IUD bort . Dessa typer av symptom tyder inte på en allergi . Risken för inflammatoriska sjukdomar ( PID ) är också en känd biverkning av koppar spiral.

Identifiering

Kvinnor som tror att de lider av en allergi mot koppar spiralen bör noga överväga de symptom som de är upplever . Det vanligaste symtomet rapporterats bland kvinnor med en koppar spiral allergi är klåda i bäckenregionen . Dessutom kan kvinnor upplever en stark och ofta behov av att urinera .

Överväganden

Symptomen på en koppar spiral allergi ofta liknar dem i ett blås-eller urinvägsinfektion. Kvinnor får upprepade gånger rådgöra med sin läkare försöker diagnostisera en sådan infektion , bara ha det upprepades flera gånger . Det är viktigt att kvinnor som upplever dessa symtom informera sin läkare att de har en koppar spiral på plats .

teorier /Spekulationer

De flesta allergier till koppar spiralen tros vara reaktioner på koppar . Koppar allergier , medan sällsynta , kan orsaka mycket långlivade och obehagliga symtom . Kvinnor som har upplevt allergi mot andra typer av metaller-som de som finns i vissa typer av smycken-kan vara mer mottagliga för en koppar IUD allergi .

Tidsplan

Symptomen på en koppar spiral allergi är ofta mest uppenbara under menstruationen. Man tror att den koppar som finns i spiralen utsläpp från enheten i form av joner , och sedan släpps ut i blodomloppet . Väl inne i blodet , koppar joner orsaka en mer intensifierad allergiska reaktioner och svårare symtom hos kvinnor som lider av allergi .

Previous:nothing Next:om sildenafilcitrat medicin

Relaterade artiklar


 • gemensamma afrodisiaka
 • hur förklarar man sperma till ett barn
 • fertilitet medvetenhet metod för födelsekontroll
 • vad är Astroglide ?
 • hur man komma ihåg att ta p-piller
 • hur man kan stimulera G-punkten
 • typer av preventivmedel för tonåringar
 • hur man ska behandla impotens
 • hur man kan leva lyckligt som en celibat av eget val
 • vad är östrogenets roll ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com