vad är en sensuell helkroppsmassage ?

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-29
Det är normalt att uppleva stress i våra liv , speciellt med tanke på att många människor har för att rymma både arbete och krav familj . Inför allt detta stress , kan det vara svårt att hitta sätt att koppla av helt och att hålla kontakten med den sinnliga sidan av oss själva . Lyckligtvis ger massage ett sätt för oss att återansluta fysiskt och känslomässigt. En sensuell helkroppsmassage kan vara en typ av massage som kan ge denna förmån

Vad det är

Sensuellt helkroppsmassage är en typ av massage som syftar till att frigöra sensuella energi hölls i kroppen . Det finns inte som ett sätt att orgasm , utan snarare som ett sätt att slappna av och bli mer medvetna om det sexuella jaget. Det liknar Tantra massage , men det är inriktat på alla delar av kroppen-. snarare än bara de erogena zonerna

What Happens

Under en sensuell helkroppsmassage , är den enskilda uppmanas att ligga ner på en bekväm terapeutisk bord . Inga kläder oftast är slitna , men detta är upp till komfort för den enskilde. Terapeuten hjälper individen att delta i djupandning tekniker . Hon kan spela erotisk musik eller klänning provokativt . Terapeuten masserar individens hela kroppen , som i en vanlig massage , men så småningom även massage alla erogena zoner på kroppen .

Fördelar

Ta emot en sensuell helkroppsmassage har många fördelar , bland annat sänkt blodtryck och muskelspänningar , känslor av välbefinnande , befrielse från sexuella trauman symtom , och en ökad medvetenhet om sin kropp och sinnlighet . Självförtroende kan växa med sensuell helkroppsmassage eftersom massage bidrar till att göra en bekväm med sig själv .

Vem kan få ett

En sensuell helkroppsmassage kan utföras på både vuxna män och vuxna kvinnor , som såväl som för par . Det anses lämpligt att ha en sexuell partner eller andra större i rummet under massagen . faktiskt tittande kan lära partner hur man skulle fortsätta fördelarna med sensuell massage genom att försöka det hemma . Den kan erbjuda den komfort för att ha en annan säker person i rummet under massagen .

mål

Orgasm är ett vanligt förekommande under en sensuell helkroppsmassage. Det uppmuntras, men det är inte målet . Istället är det enda målet för sensuell massage för individen att uppleva ökat välbefinnande , oavsett om det är känslomässigt , fysiskt eller psykiskt. Tanken är att sensualitet är ansluten till hälsa . Därför kan man vara mer harmoniserad balanserat om han ansluter till kroppen på ett säkert , sexuellt sätt .

Previous:nothing Next:olika typer av dagen-efter- piller

Relaterade artiklar


 • livsmedel som ökar libido hos kvinnor
 • hur man handskas med Depo - Provera biverkningar
 • hur du hanterar din första gynekologiska examen
 • växtbaserade metoder för att öka kvinnors sexlust
 • hur man talar till tonåringar om onani
 • om födelsekontroll
 • Hur en kanadensisk fertilitetsklinik skiljer sig från ett amerikanskt ?
 • Hur man vet om din rören kommer obundet
 • Hur tröstar man en infertila par
 • hur man börjar ägglossning med fertilitet piller
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com