vad p-piller orsaka viktökning ?

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-14
Många kvinnor oroar sig för eventuella biverkningar av p-piller . En sådan bieffekt som är särskilt skrämmande är den viktökning som p-piller kan orsaka , men när du väljer dina p-piller , finns det några enkla saker att titta efter som hjälper dig att minska mängden vikt som du kommer att sätta på .

piller med Höga östrogennivåer

P-piller som har höga halter av östrogen har en högre sannolikhet att orsaka viktökning hos kvinnor . P-piller som har höga nivåer av östrogen är : Mircette , Yaz, Alesse , Lybrel , LoEstrin 1 /20 , Yasmin , Seasonale , Seasonique , Lo /Ovral , Triphasil , Ortho-Novum 7/7/7 , Demulen 1 /50 , Ortho-Novum 1 /50 , Ovral , Ortho EVRA plåstret och NuvaRing . Dessa preventivmedel har högre nivåer av östrogen , vilket inte betyder att de kommer att göra dig upp i vikt , men de har en högre sannolikhet att orsaka viktökning jämfört med piller som innehåller lägre nivåer av östrogen .

ökad aptit

P-piller gör det inte lättare för en kvinna att få fett , men p-piller ökar aptiten hos kvinnor , som får dem att äta oftare , vilket leder till viktökning . På grund av detta är det viktigt att vara medveten om denna faktor och försöker övervaka vad du äter och hur ofta .

Vatten Vikt

P-piller som innehåller högre halter av östrogen har en tendens att ge upphov till att behålla vatten , vilket gör kvinnor att titta uppsvälld och faktiskt väger mer på grund av överflödigt vatten. Bibehållandet av vatten är kroppens naturliga reaktion på de höga nivåerna av östrogen i kroppen , så det finns ingenting som kan göras för att förebygga eller minska lagring av vatten samtidigt på hög nivå östrogen piller.

Rekommendationer

Om du märker att du ökar i vikt under på p-piller rekommenderas att du provar någon av följande piller : Levlite , Loestrin-Fe , Mircette . Dessa piller har mycket låga doser av östrogen , vilket bör förhindra viktuppgång hos kvinnor .

Varning

Samtidigt är det viktigt att veta om p-piller och de effekter som de kan ha på kroppen , är det tillrådligt att du prata med din läkare för att ta reda på vilka preventivmedel skulle vara det bästa valet för dig. Varje kvinna reagerar olika på p-piller , så det är viktigt att du försöka hitta den p-piller som är bäst anpassade för dig , även om det betyder att du kanske måste välja ett piller som kan orsaka viktökning .

Previous:nothing Next:hur du köper en Nuva ring

Relaterade artiklar


 • om herpes
 • Vilka är riskerna med herpes om de inte behandlas ?
 • hur man använder en tand damm
 • vad är en fertilitetsklinik ?
 • hur man identifierar pedofili
 • att introducera en partner till aga
 • hur man ska behandla impotens naturligt
 • vad som är Cialis professionell ?
 • hur man använder ett preventivmedel svamp
 • Hur berätta om morgonen efter-piller har fungerat
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com