Hur du tar fertilitet piller för att hjälpa befruktning

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-28
Ingen räknar med att ha problem att bli gravida när de är redo för ett barn . Tyvärr har många par har problem att bli gravid . Innan du försöker mer riskfyllda förfaranden som intrauterin insemination eller provrörsbefruktning , det finns många piller att ett par kan försöka vidta för att förbättra fertiliteten , allt från vitaminer och örter för att läkemedel som ordinerats av läkare

Du behöver : .
Vitamin C supplementPrenatal vitaminsEvening Primrose Oil ( EPO ) supplementVitex ( Kysk Berry ) supplementPrescription för Clomid ( om andra försök att inte fungerar ) .


1 .
Be din partner att börja ta ett C-vitamin tillägg . Låga nivåer av vitamin C i en mans kost kan leda till ohälsosamma spermier . Utan friska spermier , oddsen att bli gravid är mycket låga . Med en enkel C-vitamin komplettera varje dag kommer att uppmuntra hälsosammare sperma .
2 .
Ta en prenatal vitamin . Prenatal vitaminer har en högre dos av folsyra än en vanlig multivitamin . Folsyra är viktigt för både bli gravid och bibehålla en hälsosam graviditet . Du behöver inte ett recept för prenatal vitaminer , de flesta apotek föras över disk versioner . Prenatal vitaminer bör tas varje dag från det att du är försöker bli gravid , under hela graviditeten och under amning .
3 .
Prova Jättenattljusolja (EPO ) tillskott. Kvinnor som använder EPO varsel ökade mängder av livmoderhalscancer vätska runt tiden för ägglossning . Cervikal vätska är viktigt för befruktning , eftersom det hjälper spermierna komma till ägget. EPO kan ta flera cyklar till jobbet . Det bör tas från den första dagen i din cykel ( dagen menstruationen börjar ) tills den dag du har ägglossning. Efter ägglossningen , sluta använda till nästa cykel .
4 .
Ta Vitex ( även kallad kyska bär ) . Vitex är en ört som många kvinnor hävdar förbättrar kraftigt av fertiliteten genom att förlänga lutealfas . Detta är tiden från ägglossning till menstruation börjar . Om tiden mellan dessa två händelser är alltför kort kommer ett befruktat ägg har inte tid att implantatet och börja växa . En längre lutealfas ger dig en bättre chans att bli gravid . Vitex kan köpas på en hälsokostaffär eller ört butik . Ta det från den första dagen av menstruationen tills ägglossning varje cykel .
5 .
Fråga din läkare om ett recept för Clomid om att ta vitaminer och örtmediciner inte hjälpa dig bli gravid . Clomid stimulerar ägglossning och tas normalt i fem dagar varje månad , med början på den femte dagen av menstruationscykeln .


Previous:nothing Next:Hur lång tid tar det för en STD att visa symptom ?

Relaterade artiklar


 • hur man kysser att utföra förspel
 • typer av HPV hos män
 • HPV symptom hos män
 • hur man underhåller libido efter menopaus
 • peridex riktningar
 • biverkningar av loestrin preventivmedel
 • om manlig infertilitet
 • Kostnaden för preventivmetoder
 • lever med humant papillomvirus
 • var du vill placera plåstret preventivmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com