Vad är några hemmagjorda glidmedel ?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-24
Om du undrar om hemlagad eller alternativa glidmedel kommer du vara glad att veta att det finns flera recept . Beroende på vad du planerar att använda det till , kanske du upptäcker att något från affären fungerar bättre än de dyra små rör från den bakre väggen av läkemedlet butiken . Chansen finns att du har ingredienser för minst en av dessa hemgjorda lubes i köket just nu

Safety First

Den första frågan du måste ställa när man tänker på hemgjord lubes är om du planerar att använda dem med kondomer . Du bör inte använda någon form av oljebaserade ämnen som smörjmedel om du använder kondom . Oljebaserade produkter kommer att bryta ner latex i kondomer , samt produkter som latexhandskar , tandvård dammar och kvinnliga kondomer , vilket ökar risken att de kommer att gå sönder och utsätta dig för könssjukdomar eller graviditet .
Använd aldrig smörjmedel som med ingredienser som du är allergisk .
Alla dessa lubes är för utvärtes , extern användning . Om du är bekymrad över säkerheten för någon lube inklusive affären sorter , kontakta din läkare innan du använder dem .

Minimera Bakterier

Alla bakterier eller andra föroreningar i din lube eller behållaren du förvara den på kan sluta upp inom dig eller din partner och orsaka en otäck infektion eller allergisk reaktion. Ren, steril behållare, mat och renat /destillerat vatten verkligen är viktiga . När du använder hemlagad lubes , särskilt de som innehåller livsmedel , men du vill tvätta sig väl för att undvika bakterier , mögel eller en infektion . Recept som behöver kylas bör göras i små mängder och används ganska snabbt . Om kylan krävs och Lube har suttit i mer än ett par veckor , du är förmodligen bättre att kasta bort den och göra en ny uppsättning.

Vattenbaserade recept

Ett vattenbaserat glidmedel dig kan göra hemma använder natriumalginat istället för majsstärkelse ( du kan beställa natriumalginat online och kan hitta den i en välsorterad hälsa leverans butik ) . Natriumalginat utvinns från alger och används ofta som ett förtjockningsmedel. För att göra detta smörjmedel , kombinera 1 dl vatten med 1 tsk nivå . av natriumalginat och värme i en täckt , icke-metall pan ( glas skulle vara en bra insats här ) . Gör detta på mycket svag värme och rör som du går , tills du har en slät konsistens och pulvret är helt upplöst . Det kommer nog ta lite tid för att detta ska ske , så ha tålamod . Låt svalna och häll sedan i en steril behållare . Spara denna i kylen .

Vattenbaserade Lube # 2

En mer komplicerad och specialiserad recept är en kombination av vatten , grapefrukt utsäde utdraget ( ett naturligt konserveringsmedel ) och en produkt som kallas J-Lube , vilket är en pulverform smörjmedel som används för veterinära ändamål (se Resurser ) . Du behöver även en steril flaska på sig att blanda , och ett par kulor för att hjälpa till fullo blanda innehållet . Sterilisera både behållaren och kulorna innan du startar. Receptet kräver att en 17 oz . behållare , så du behöver beräkna rätt mängd av J-Lube pulver om din behållaren är mindre .
Fyll flaskan till hälften med filtrerat eller destillerat vatten. Lägg i två droppar grapefrukt utsäde utdraget för varje uns av den totala behållarens volym , så du kommer att lägga till 34 droppar för 17 oz . behållare. Tillsätt 1 msk. och sedan 1 tsk . av J-Lube pulver ( eller rätt proportion om du har en mindre eller större behållare) . Drop in kulorna och skaka blandningen . När det är väl blandat , fylla behållaren resten av vägen med filtrerat eller destillerat vatten och skaka tills det är helt blandat . Detta kommer att pågå under en tid och behöver inte förvaras i kylskåp.

Oil glidmedel

Den enklaste " recept " för oljebaserade glidmedel har en ingrediens --- kokosolja --- och ingen förberedelse krävs . Köp dig en flaska i affären och du är allt klart . Detta varar enligt uppgift länge , och lite räcker långt . Om du använder kokosolja för matlagning , det är rekommenderat att du håller en flaska för mat och en flaska för glidmedel så varken blir förorenat . Andra oljebaserade glidmedel idéer däri inbegripa lin olja , mandelolja och olivolja .

linfrön Gel

Ytterligare en oljebaserad recept linfrö gel . Du behöver en kopp linfrön ( prova din lokala hälsokostaffär ) och 6 koppar destillerat eller filtrerat vatten . Du behöver också en steril behållare där du vill lagra den . Koka 6 koppar vatten , och lägg sedan till 1 kopp lin frön . Sänk värmen och låt blandningen koka i cirka sex minuter . Stäng av värmen , täck över och låt det sitta ytterligare sex minuter . Vissa personer som har provat detta tyder på att koka i ca 20 minuter istället , experimentera och fundera ut vad som fungerar bäst för dig ( och med kaminen ) . Sila vätskan och förvara den i steril behållare . Se till att hålla detta i kylen , eftersom det kommer att gå illa om det är utelämnat . Vissa personer som har gjort detta också notera att du kommer att vilja rensa upp så fort du är klar , eftersom det blir svårt att få ut av din grytor och stekpannor om du låter dem sitta i diskhon .

Previous:nothing Next:vad är skum preventivmedel ?

Relaterade artiklar


 • hur man kan engagera i själv slaveri
 • är vasectomies reversibla ?
 • herpestecken hos män
 • hur platsen tecken på ägglossning
 • vad är uthållighet rx ?
 • orsakerna till manlig impotens
 • hur man undviker att vara enkel
 • hur man ska hålla honom upprätt
 • Hur överför du herpes ?
 • Hur övertyga andra en är kvinna om det verkligen en man
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com