errin preventivmedel biverkningar

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-23
Errin preventivmedel är p-piller ofta kallas "mini-piller . " Det är ett hormon -baserat preventivmedel officiellt kallad noretisteron . Det finns biverkningar och allergiska reaktioner att använda Errin . Vissa personer kommer att ha negativa hälso- reaktioner på långvarig användning av Errin och det kan orsaka fosterskador om det inte används i enlighet med sin ordination

Vad är Errin Preventivmedel

Errin är ett hormonellt p-piller . Det är en form av det kvinnliga könshormonet progesteron som förhindrar ägglossning . Det fungerar på två sätt : 1 ) genom att öka tjockleken på livmoderhalssekretet göra det svårare för spermier att nå ett ägg och 2 ) gör det svårare för det befruktade ägget att fästa vid livmoderväggen . Det finns eventuella skadliga effekter av användningen av Errin som bör diskuteras med en medicinsk leverantör .

Biverkningar-Allvarliga

Allvarliga biverkningar vid användning av Errin inkludera en sida av kroppen blir plötsligt svag eller stel . Vissa kvinnor upplever en plötslig förvirring , migrän och problem med balans , vision och tal . Svullnad i benen eller armar bör söka en läkarkonsultation . Andra allvarliga biverkningar är depression , svår smärta i bäckenet , bröstsmärta , magsmärtor och illamående . Dessa kan plötsligt leda till toxicitet frågor som gulsot , onormalt mörk urin och lera-färgad avföring . Alla dessa biverkningar är allvarliga och kräva en läkare uppmärksamhet omedelbart .

Biverkningar-mindre allvarliga

Lindriga biverkningar hud frågor som freckle , akne , ökad hårväxt , hudutslag, klåda eller den mörknande av huden i ansiktet . De hormoner kan orsaka ömhet i brösten, svullnad eller smärta så bra som möjligt vaginal klåda och /eller utsläpp . Kvinnor kan bli yr , milt illamående med kramper och uppblåsthet. Ibland kommer vissa kvinnor kräks medan andra kommer att uppleva förändringar i menstruationscykeln .

de som borde inte ta Errin

Vissa kvinnor är allergiska mot noretisteron . Kvinnor som har en historia av hjärtsjukdom , bör blodpropp eller stroke inte ta Errin . De som röker och tar öka Errin deras chanser stroke , blodpropp eller hjärtsjukdom . Kvinnor som har bröstcancer eller som upplever onormal vaginal blödning är inte bra kandidater att använda Errin som p-piller . Kvinnor som är gravida eller ammande bör sluta använda Errin omedelbart eftersom det är känt att orsaka fosterskador och kan passera bröstmjölk . Astma , leversjukdom eller epilepsi är också disqualifiers för kvinnor att få en Errin recept .

Andra läkemedelsinteraktioner, eftersom många droger kan Errin måluppfyllelse bli lägre om tar vissa andra läkemedel . Dessa inkluderar johannesört , barbituates , griseofulvin eller rifampicin . De som är också med läkemedel för HIV bör rådgöra med sin läkare innan de tar Errin . Det är bra att berätta läkare om alla mediciner och kosttillskott innan en ny medicin eller recept för att begränsa negativa effekter och öka effektiviteten.

Previous:nothing Next:hur sluta ta loestrin 24

Relaterade artiklar


 • hur man säkert använda kondom
 • hur man kan öka sexlusten efter klimakteriet utan hormoner
 • veta om du går igenom klimakteriet
 • hur du anpassar tandskydd
 • hur man komma ihåg att ta p-piller
 • om provigro biverkningar
 • vad är tecknen på kondylom ?
 • hur man får information om HIV via e-post
 • om orto tricyclen
 • hur man använder Ben Wa kulor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com