hur du ändrar preventivmetoder

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-26
Ändra preventivmetoder kan ha biverkningar . För vissa är det en oro för hälsan . Att lära sig att korrekt göra övergången från ett preventivmedel till en annan kommer att minimera din exponering för dessa risker och göra dig till en friskare konsument
1 .
Rådgör med din läkare för att diskutera varför ditt gamla metoden är inte rätt för dig . Se även honom att få ett recept för en ny metod för födelsekontroll . Under detta möte , bör du fråga om det finns några specifika instruktioner du bör följa och vilka biverkningar man kan förvänta sig.
2 .
Slutför din cykel av preventivmedel . De flesta piller eller metoder preventivmedel på månadsbasis cykel , ska du bestämma vilken dag du skulle ha börjat din nya månads piller , nytt plåster eller skjutna . Gör detta för att förbereda att ta din nya metoden . Du kommer att börja den nya preventivmedel på samma dag du skulle ha återupptagit det gamla .
3
Under din menstruation ( eller tidigare ) . -När du har avslutat din gamla preventivmedel och väntar på att börja din nya-fyll din recept och läs instruktionerna på både den gamla preventivmedel och din nya metod . Även om dessa instruktioner för nästan alla preventivmedel , kommer du vill se både instruktionsbroschyrer för specifikationer och varningar som tillgodoses till dig . Använd tiden till att lära sig om den nya metoden du kommer att ta .
4 .
har din nya preventivmedel redo på dagen för din nya cykel . Vänta inte med att fylla din nya recept eller besök din läkare tills du har förbrukat dina nuvarande metoden. Att göra förändring bör vara smidig för att förhindra en förfaller i skydd och för att undvika ändringar i dina hormonella cykeln .
5 .
börja använda din nya metod . Detta innebär att om du skulle ha påbörjat din nästa tablettkarta av din gamla metoden på en viss dag-eller tillämpas plåster-du ska börja använda din nya metod som samma dag och enligt de nya instruktioner för den typ av preventivmedel .
6 .
Om du använder ett icke- hormonellt preventivmedel , kommer du att börja din nya metod för födelsekontroll enligt instruktioner för första gången användare . Detta innebär att den som använder pessar eller kondom kan börja använda en annan metod som bygger på instruktioner av sin läkare eller produkten . Detta kommer att motsvara , om du vill byta till en hormonell metod , med menstruationscykeln. Dagen efter mens slutar , börjar din nya preventivmedel .
7 .
Använd ett sekundärt preventivmedel om du är sexuellt aktiv för den första veckan efter byte . Medan piller till piller övergångar tenderar att vara mycket säkra , kan andra metoder ge din kropp att ta en liten tid att anpassa sig . Du bör vanligtvis använda en säkerhetskopia preventivmedel-till exempel kondom eller spermiedödande medel . -För en vecka efter börjar din nya preventivmedel

tips och varningar


 • Rådgör med din läkare för personlig varningar och rekommendationer .
 • Du bör alltid planerar att använda en säkerhetskopia preventivmedel "just in case " för en vecka efter att ha gjort en förändring i metoder . Om detta är första gången du använder ett hormonellt preventivmedel , måste du använda en säkerhetskopia metod för upp till en månad för att säkerställa effektivitet . De som byter från en inopererad preventivmedel bör rådgöra med sin läkare för att avlägsna och instruktioner.


 • Previous:nothing Next:vad är Kama Sutra ?

  Relaterade artiklar


 • olika typer av HPV- virus
 • hur man får hål bröstvårtor
 • vad är ett feromon ?
 • tecken och symtom på herpes hos kvinnor
 • förhindra genitala vårtor
 • koppar spiral biverkningar
 • hur man hjälper en annan person välja preventivmedel
 • hur du gör din tid börjar
 • hur man anta feminina drag
 • Hur man vet om man är hetero
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com