hur man ändrar p-piller

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-31
P-piller finns i en mängd olika alternativ för att tillgodose behoven hos de flesta kvinnor . Tyvärr finns ingen enhetlig p-piller universellt lämplig för alla kvinnor . Vissa kvinnor kan behöva prova flera olika typer av piller innan du hittar en som är en bra passform. I allmänhet kan p-piller på ett säkert sätt slås av avslutat ditt nuvarande p-piller cykeln och efter det med din nya p-piller . Det är viktigt att diskutera en förändring av preventivmedel med din läkare för att du fortfarande skyddad mot graviditet.

Du behöver :
En aktuell prescriptionAccess preventivmedel till en läkare eller klinik för att få ett nytt recept barnbegränsning


1
Forskning alternativ p-piller . till den aktuella p-piller du tar . Använda Internet, lokala bibliotek eller pamfletter från läkarens kontor för att lära sig om piller alternativ . Prata med andra kvinnor om deras erfarenheter av vissa p-piller också .
2 .
Boka tid med läkaren för att diskutera andra alternativ födelse piller . Diskutera alternativa piller och be om läkarens yttrande om piller du forskat . Välj en ny p-piller efter vägning möjliga positiva och negativa samband med behandlingen .
3 .
Fyll recept för din nya p-piller innan ditt nuvarande p-piller är klar . Din läkare kan ge dig ett provpaket att prova den nya regimen preventivmedel .
4 .
Slutför din nuvarande cykel av p-piller . Ta alla aktiva piller, som är de tre första veckorna av piller som innehåller hormoner .
5 .
avgöra vilken typ av hormonella p-piller din nuvarande piller innehåller och vilken typ av hormoner din nya piller innehåller . Det finns två typer : progesteron -only ( POP ) och östrogen och gestagen (COC ) . Hur du kommer att byta till din nya preventivmedel beror på vilken typ av preventivmedel du skulle ta och vilken typ du planerar att byta till .
6 .
Börja det nya p-piller dagen efter Färdigställ inaktiv placebo piller om du byter från ett kombinerat p-piller piller till en annan COC piller . Ta inte placebo piller om byte från kombinerade p-piller piller till en POP- piller , börja POP- piller dagen efter man tagit den sista pillret av dina p-piller preventivmedel . Om du byter till ett COC- piller från en POP- piller , följ din läkares råd att byta till den nya p-piller . Vissa läkare kan rekommendera början kombinerade p-piller piller den första dagen av din period, medan andra rekommenderar avslutad placebo piller och början det nya p-piller . Om sju dagar passera mellan att ta den sista aktiva tabletten av din gamla födelsekontroll och med den första aktiva piller av din nya preventivmedel använder du en back -up preventivmetod för den första veckan att ta ett nytt piller .

tips och varningar


 • Få råd och förstahandsinformation åsikter om p-piller du funderar på . En mängd resurser kan hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut . Följ alltid läkarens rekommendationer för att effektivt byta p-piller . Använd en back -up preventivmetod , t. ex. kondom , under de första sju dagarna av den nya tablettcykeln Om din läkare rekommenderar det .
 • Slå inte p-piller medan mitt i en varje månad som preventivmedel får inte bli effektivt om cykeln av piller inte är klar . Detta kan leda till graviditet.


 • Previous:nothing Next:reproduktiv hälsa historia

  Relaterade artiklar


 • hur man blir super varm och ser rik på en sommar
 • Hur du tar Depo - Provera
 • hur man kan förbättra kvinnliga libido naturligt
 • hur man kan bli av genitala vårtor
 • symptom på krabbor
 • göra känslor påverkar erektil dysfunktion ?
 • hur man berättar en kors byrå från en drag queen
 • veta om du går igenom klimakteriet
 • manlig impotens naturläkemedel
 • hur man identifierar din egen förspel knappar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com