hur man får ett aidstest

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-25
AIDS tester rekommenderas av Centers for Disease Control and Prevention ( CDC ) för alla personer som är sexuellt aktiva . Det är också viktigt att få testas om du misstänker att du har varit utsatt för HIV-viruset eller om du har haft oskyddat sex . Få en AIDS test tar så lite som 20 minuter och kan göras samtidigt som din anonymitet . Det finns några beslut att fatta innan du testat att se till att du har en bekväm och privat upplevelse
1 .
Välj ett testcenter . Konsultera CDC : s nationella hiv och STD Testing Resource Center . Denna databas ger dig alla hiv- testning webbplatser i ditt område , inklusive gratis testa webbplatser . Boka tid för att se din husläkare eller lokala vårdcentral om du är mer bekväm testas där .
2 .
Välj din nivå av anonymitet . Om du är intresserad av att skydda din integritet , det finns många testcenter som tillåter anonyma tester . De samlar ingen personlig information om dig och inte ens kräva att du lämnar ditt namn . Ingen behöver veta att du testas .
3 .
Bestäm vilken typ av test som du är mest bekväm med . Det finns kind pinne, urin -och blodprov tillgänglig för att kontrollera HIV -antikroppar . Alla testmetoder , även blodprov, kräva att ett prov uppföljning blod för att bekräfta ett positivt resultat. Kontakta din testning plats för att ta reda på vad testerna de erbjuder .
4 .
överväga att ta en hem test . Home Access HIV- 1 Test System är den enda FDA- godkända hem hiv screening kit . Det fungerar genom att du kan sticka fingret med en enhet och torka blodet på en samling kort . Du post kortet till en speciell laboratoriet för undersökning. Du är bara identifieras med din PIN-kod , så resultaten är anonyma . Du kan också tala med rådgivare om dina resultat .
5 .
Få testas . Enligt CDC , det tar allt från två till åtta veckor för HIV -antikroppar att visa upp på ett test . Detta innebär att vissa människor kommer att uppleva falskt negativa resultat. Eftersom antikroppar presenterar sig olika i varje person , rekommenderar CDC få testas på sex veckor , tre månader och sex månader efter exponering . Alla sexuellt aktiva personer ska få testas årligen .


Previous:nothing Next:symtom på bakteriell vaginos gul Gardnerella

Relaterade artiklar


 • vad könssjukdomar kan du få från en toalettsits
 • Hur man blir en dominatrix
 • hur man ger sensuell massage
 • vad är en prostata massage ?
 • Vilka är de 10 afrodisiaka ?
 • HPV behandling och förebyggande
 • hur du döljer feminina drag
 • inte ExtenZe förbättra erektioner ?
 • om sår & Depo Provera
 • vad är ett feromon ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com