hur man kan sänka kvinnliga libido

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-10
Samhället skildrar ofta män som de som med rasande libidos och kvinnor som de som passivt försöker undvika sexuell kontakt . Men den kvinnliga sexualiteten är inte så stereotypa . Det finns många kvinnor med obehagligt hög sexualdrift . Kvinnor , ungefär som män , har varit kända för att ha hypersexualitet-överdrivet sexuellt begär som kan leda till frekventa samlag , påträngande fantasier eller täta onani . Hypersexualitet är normalt ett par dagar innan menstruationen börjar. Hög sexlust kan också orsakas av en allvarlig sjukdom som kallas långlivade sexuell upphetsning syndrom ( PSA ) , där önskan är helt oönskade ännu tänds ändå . Eftersom sexlust är mycket individuellt , är det bäst att tala med en vårdgivare att utforma en personlig diagnos och behandling planera
1 .
sysselsätta dig själv . Hitta en anledning att kämpa för eller en tidskrävande hobby som kommer att hålla dig sysselsatt . Ibland är det bästa sättet att minska libido göra något som kommer att din uppmärksamhet på kön . Överväg gå med i en bokklubb , volontärarbete på lokal ideell organisation , med yoga klasser , eller hjälpa att köra en politisk kampanj . Utforska en högre sak. Meditera.
2 .
Prata med en sexterapeut . Problem uppstår i en relation när en person har intensiva sexuella begär att den andra partnern inte delar . En sexterapeut kan klara upp relationen frågor och hjälpa dig att upptäcka varför din sexlust går så starkt .
3 .
överväga att ta ett anaphrodisiac . Precis som ett afrodisiakum förment ökar sexuell lust , fungerar en anaphrodisiac antagligen för att minska den . De mest populära anaphrodisiac är Chasteberry , även känd som munk peppar eller Vitex agnus-castus , vilket är en ört som traditionellt fattas av munkar för att undertrycka sexuella drifter. Det finns motstridiga åsikter om huruvida Chasteberry faktiskt minskar libido . Tala alltid med din vårdgivare innan du tar något örter eller mediciner .
4 .
Prata med din vårdgivare om förskrivning av lågdos- p-piller eller selektiva serotoninåterupptagshämmare (SSRI ) . Båda läkemedel sägs orsaka låg sexlusten .
5 .
Prata med din vårdgivare om långlivade sexuell upphetsning syndrom ( PSA ) . PSA inträffar när en kvinna upplevde ständig fysisk sexuell upphetsning i avsaknad av lust . Drabbade av PSA kan ha känslan av vaginala upphetsning i timmar, dagar eller månader . I detta fall är upphetsning helt oönskad , påträngande och pinsamt , och kan komma på spontant utan någon form av uppmaning .


Previous:nothing Next:om orto tricyclen

Relaterade artiklar


 • som p-piller är bäst
 • om afrodisiaka
 • Hur identifiera manliga jäst infektioner
 • kan du få klamydia från att kyssa ?
 • hur man behandlar en svampinfektion
 • preventivmedel alternativ för äldre kvinnor
 • muntliga STD symtom
 • hur man förbereder för första gången på offentlig nakenhet
 • negativa hälsoeffekterna av manliga förbättring produkter
 • biverkningar av start preventivmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com