information om Goat Weed

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-26
Goat Weed är en tålig perenn marktäckande även känd som Epimedium grandiflorum . Av främst södra kinesiskt ursprung, ( även odlas på andra ställen också) , är Goat Weed 1 i mer än 60 arter i Berberidaceae familjen . Denna lågväxande buske har hjärtformade blad , liknande murgröna . Medlemmar av detta släkte av växter har 4-kronblad , rosa och vita , stjärnformade , blommor som blommar på våren

Yang Tonic

te oftast sker med Goat Weed blad kallas " yang tonic ", och det är förenat med att lindra symtomen av sexuell dysfunktion hos män och kvinnor , enligt AsiaChi . com . Yang tonic kommer att producera fysiska förnimmelser av eufori , intag av örten stimulerar sexuell aktivitet. På grund av detta anses det ett naturligt afrodisiakum . Andra namn för denna anläggning ingår get kåt ogräs , stökiga lamm ört , vingar älva , barrenwort och biskopens hatt .

Funktioner

Goat Weed blad kan tuggas rå , göras till te , stekta eller läggas till många typer av rätter . Den har inte mycket smak . Det kan köpas som ett löv , tablett , pulverform eller som en flytande örtextrakt . Det kan också finnas med som en ingrediens i många örter . Det är allmänt tillgängligt som en botanisk komplex som innehåller Horny Goat Weed , L-dopa, Maca ( Lepidium meyenii ) och andra extrakt . Denna form är förpackad normalt i 60 mg tabletter .

Icariin

Den aktiva ingrediensen i Epimedium är Icariin , enligt Chem Blink . I en 1995 artikeln publicerades i " Arzneimittelforschung , " författaren W. Han och hans medarbetare , uppger att Icariin kan ha program i adoptiv immunterapi . I en 2005 " Farmakologi biokemi och beteende " artikel , visade resultaten av Ying Pan och hans kollegors analys att Icariin påvisat potent antidepressiv-liknande egenskaper . Enligt Wu-Jiang Lius , et . al . " antyder resultaten av sin studie att Icariin kan ha en terapeutisk effekt på erektil dysfunktion. " artikel i " asiatisk tidning andrologi , " den

Fördelar

Denna lilla smakprov på de många studier som görs på Goat Weed belyser mångfalden i denna lilla anläggning . För män som lider med erektil dysfunktion , har denna växt har visat att " återställa låga nivåer av både testosteron och sköldkörtelhormon , vilket är återföring av hormoner till sina normala nivåer " ( Peter Lim Huat Chye i " Indian Journal of Urology " ) , till hjälpa till att förebygga benskörhet , benåterbyggnad , för att lugna ångest och mer .

Betydelse

Även denna växt har ett konstigt namn , visar det sitt värde i en värld av modern medicin och speglar hur anekdotiska folklore av en kultur kan , genom vetenskap , påvisas att avslöja korrekta resultat. Inte alla naturläkemedel tillverka dessa utmärkta resultat , men när de gör det, stöder det en omprövning av värdet av gamla läkemedel praxis .

Previous:nothing Next:naturliga aktiviteter som ökar testosteron

Relaterade artiklar


 • om ExtenZe dryck
 • vad är Kama Sutra ?
 • Hur du tar ut en spiral
 • hur man odlar koreansk röd ginseng
 • naturläkemedel för erektil dysfunktion
 • växtbaserade tillägg för tidig utlösning
 • inte låg biverkning preventivmedel hjälpa akne ?
 • hur man öva seesawing position
 • hur man har en naken porträtt taget
 • proteser kontra implantat
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com